Středa 8. května 2024, Den vítězství
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Představte si to: Dovolíme Spartě druhé místo?

Mám sen. Už dlouho, přinejmenším od prvního jarního kola. Hraje se poslední ligové utkání, o tom, že titul je v jediných správných rukou, není již pochyb a chlapci v červenobílých dresech právě rozhodují na hřišti, zda do předkola Ligy mistrů pošlou Spartu nebo (třeba) Liberec.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Caligukon

15. 5. 2009 13:08
SLAVIA

Na spartu se vysrat hlavně se soustředit na nás přece si ne necháme vzít domácí neporazitelnost v lize v posledním kole ..... když jsme dokázali zachránit prohraný zápas s Bolkou :-) to bych byl nasranej ........ a kterej i evropskej klub se může chlubit takovou bilancí, že na domácím hřišti neprohrál ani jedno ligové utkání R^V Jinak na podzim musí pryč několik hráčů z týmu ....... a přijít nový neokoukaný bral bych nějaký FRAncouze a Chorvaty :-)

0 0
možnosti

lada

13. 5. 2009 22:20
No,No,nerozdávej když nemáš co a z čeho.

Slávie má sama dost starostí sama se sebou,aby uhlídala titul ligy.Sotva jsme vyhrály jeden zápas ze šesti,hned v zápětí jsme museli prohrát na Slovácku.Pak skutečně nevím co a hlavně z čeho bys chtěl rozdávat.Také jsem letitý skalní slávista,ale snažím se být nohama na zemi a nedělám z jednoho dílčího úspěchu slavobránu.A pokud Slávie získá titul,a já pevně doufám že ano,pak i tehdy věřím že bude hrát "fertyk"a nebude se chovat jako mnohé jiné kluby v naší lize.A že Spartě reálně hrozí že bude až třetí,čímž by se nedostala do žádné Evropské soutěže protože také prohrála,bych ponechal na ní a jejích fanoušcích ať se s tím a mezi sebou srovnají jak umí a jak uznají za vhodné.

0 0
možnosti

Petr

15. 5. 2009 10:58
Re: No,No,nerozdávej když nemáš co a z čeho.

Takhle objektivní příspěvek jsem už dlouho nečetl,bravo!!!

0 0
možnosti

bh

13. 5. 2009 21:29
Ano, situace nepostrádá komické prvky...

Ještě bude legrace a je docela hezké se na to dívat z prvního místa.. Ale proč druhé místo ? Bude to třetí....:-D

0 0
možnosti