Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Rakouský rasista? Severní Makedonie žádá trest pro Arnautovice, UEFA zahájila řízení

Nejen v Severní Makedonii rezonuje emotivní oslava gólu Marka Arnautovice, který v neděli na fotbalovém Euru pečetil vítězství Rakouska nad balkánským týmem 3:1. „Žádáme nejtvrdší trest,“ vyzývají Makedonci v oficiálním protestu. UEFA nejprve uvedla, že se případem zabývat nebude, poté však přece jen zahájila s Arnautovicem řízení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

R80a93d45e43k 41M50r68á44z

20. 6. 2021 11:10

Svět se v p.... obrací, jediní kdo jsou dnes utlačovaní jsou bílý. Když barevný zabije nebo zbije bílého, nic se neděje, když obráceně, tak je to rasistická vražda a velký mediální průser. Blíží se černá apokalypsa.

0 0
možnosti
VN

Začíná se rozmáhat fenomén černé nedotknutelnosti! UEFA tu rozhodně není v roli nějakého soudce! Ta si má všímat fotbalu a zase pouze fotbalu. Výmysl barevných uplakánků nechť řeší instituce k tomu určené. Možná by pro budoucí generace nebylo od věci, aby se jednotlivý odlišní sportovci nemísili při sportu. Rozhodně se podobné záležitosti nebudou muset řešit a majoritní občan světlé či tmavé pleti, jemuž je rodnou zemí a kolébkou daná země se nebude muset strachovat o nějaký postih!

0 0
možnosti
Foto

Hodnota - další slovo, na které začínám být alergický. Dnes se hodnotami zaklíná každý, kdo má v (_!_) díru. Většinou je ale nikdo konkretizovat nechce :-P

0 0
možnosti
Foto

Co je to za nesmysl, vidět ve všem rasismus? Jak Albánci tak Srbové jsou stejná europoidní rasa. A mohamedánství nebo křesťanství už vůbec žádnou rasou nejsou.!!

0 0
možnosti
LK

Albánci jsou jiná rasa než Srbové nebo my? Odkdy?

0 0
možnosti
Foto

Být Čech, Slovák, Polák nebo Maďar, tak za to vyloučí celý mančaft z turnaje. Pokrytci z UEFA. Tady to chtěli a chtějí ututlat.

0 0
možnosti
Foto

Choval se jak smyslů zbavený. Vlastní hráči ho museli uklidňovat. Jenomže je z Rakouska, tak mu to mělo projít.

0 0
možnosti
Foto

Tohle se bafuňářům zUEFA nehodí do krámu. Rakousko je bohaté a důležité a Severní Makedonie chudá a bezvýznamná.

0 0
možnosti
LZ

L71u31i34s 93Z72í62d16e73k

15. 6. 2021 14:04

Čecha, Srba UEFA sejme tvrdě bez důkazů. Kdyby byl muslim nebo černý, tak řekne jen pokud by to bylo podloženo důkazy, " tytyty" a vymalováno. Holt v takové době teď žijeme.....

0 0
možnosti
Foto

Přečtěte si ten článek ještě jednou. UEFA toho rakouského srba nejdříve vůbec nechtěla řešit.

0 0
možnosti