Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Reprezentantům hrozí za vulgarity v Plzni i pokuty

Vulgární popěvek vůči Radku Drulákovi, či potrhané obleky při letu z Černé Hory. Způsobem, jakým slavili postup na Euro, vyvolali pozdvižení. Českým fotbalistům nicméně neměly hrozit žádné sankce, nový šéf českého fotbalu Miroslav Pelta po svém zvolení mluvil o "amnestii" po velkém úspěchu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J. Vargulič

20. 11. 2011 19:04
V odsudku..

jejich počínání máte zřejmě (G,Zahradníček) pravdu, ale necharakterizoval bych je tak přísně. Myslím si dokonce, že patří ke slušnější části našich mladých lidí..Po letech tvrdého treninku něčeho dosáhli, nejsou feťáci ani alkoholici (sem tam snad sklenička) a fotbalu věnují většinu svého času..Poměrně dlouhou dobu byli teď pod tvrdým tlakem ze strany medií i velké části fandů..Po triumfu, jímž postup na ME do značné míry jistě je, došlo u nich k výbuchu radosti i zmíněným excesům namířeným proti člověku, jenž formou svého projevu i obsahem dost přestřelil..A mimochodem - vy pokračujete v linii reprezentanti, Drulák..Akorát nejste reprezentant, předpokládám..

0 0
možnosti

P. Šebesta

20. 11. 2011 19:04
Frajeři

Když to vezmeme kolem a kolem, tak tahle partička porazila tým jehož první mezinárodní účast byla kvalifikace na MS 2010. Tam nepostoupili z kvalifikace, na ME z baráže. A je to tak náramný úspěch, že se  v letadle vyndají tak, že si trhají oblečení... Jo, to se mi zdá jako adekvátní oslava, trhat na sobě hadry je rozhodně hodné dospělého člověka, kterému se říká reprezentant.

0 0
možnosti
GZ

G. Zahradníček

20. 11. 2011 18:51
Jsou to prasata a primitivové.

:)))

0 0
možnosti