Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

S Čechy se musíme zlepšit, tuší Slováci po remíze na Islandu

Nepříliš vydařenou generálku na klíčový zápas světové kvalifikace proti českému týmu prožili fotbalisté Slovenska, kteří ve středečním přípravném utkání jen remizovali 1:1 na Islandu. Jejich kouče Vladimíra Weisse zklamala předvedená hra i výsledek, na Čechy by podle něj takový výkon nestačil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

stevok

14. 8. 2009 14:07
Klucovy zapas?

citujem: "Nepříliš vydařenou generálku na klíčový zápas světové kvalifikace proti českému týmu prožili fotbalisté Slovenska," Klucovy zapas? To je velmi nepresne (slusne povedane) zhodnotenie situacie Slovenska v kvalifikacii. Aj po pripadnej prehre s vami budeme mat vsetko vo svojich rukach, vy budete moct v takom pripade este dosiahnut 20 bodov, poliaci 21, slovinci 20 a my 24. Prehra z ceskom by nam dokonca podla mna urobila dobre a neznizila nase sance na MS. Lebo ak vyhrame po dobrom vykone, pride euforia a nemusime zvladnut ten povestny posledny krocik. V podvedomi si budeme mysliet ze uz to mame v suchu a kludne sa moze stat ze uz neziskame ani bod. Prehra by nas vratila nohami na zem a bolo by jasne ze kazdy este musi zamakat na 110 percent svojich schopnosti aby sme sa do afriky dostali a podla mna v takom pripade nasi chlapci aj zamakaju a do afriky pojdu.

0 0
možnosti

Petr H

13. 8. 2009 17:00
Slováci hrát fotbal uměj,

na to pozor,nepodcenit.I když stále si myslím,že jejich vedení ve skupině je spíš dílem náhody,a nikoliv nás či poláky převyšujících výkonů,a dílem dobrým losem,teď už budou hrát jen s těžkejma mančaftama a to se teprve ukáže,jak na tom skutečně jsou.Doteď dobře zahráli snad jen první půlku doma se Severním Irskem,ke konci se už klepali o výsledek a kopali to na tribunu.Ani v Praze nic moc nepředvedli,sice vyhráli,ale bylo to vítězství utrpěné,byli jsme v krizi a hráli ober-tužku.A jestli nastoupí v Blavě Pavel Nedvěd,tak jestli se chceme měřit s evropskou špičkou,tak je prostě musíme sfouknout jak svíčku.

0 0
možnosti

Fero

13. 8. 2009 19:34
Re: Slováci hrát fotbal uměj,

Presne toto potrebujeme,aby tak ako ty obyčajný čech rozmýšľal každý z českej repre.Dovidenia v pekle priatelia(5.9).

0 0
možnosti

fero

13. 8. 2009 15:36
to nám vyhovuje

Len nech vás vaše média pekne vychvaľujú a masírujú dalej.

To nám vyhovuje.

0 0
možnosti

mr. Q

13. 8. 2009 15:41
Re: to nám vyhovuje

tady někdo bumbal ještě před soumrakem, tohel přeci není masáž Čechů ale sypání popele v podání Slováků

0 0
možnosti

Kozina

13. 8. 2009 15:30
I ve fotbale

Platí: Hin sa hukáže..................

0 0
možnosti