Středa 8. května 2024, Den vítězství
130 let

Lidovky.cz

20:13
Oba celky se rozcvičují na hrací ploše. Místní stadionek je téměř poloprázdný, přesto přivítá jednu významnou návštěvu. Na zápas se přiletěl osobně podívat nejlepší fotbalista Evropy i světa roku 2003 Pavel Nedvěd.
20:11
Sestava San Marina: A. Simoncini, S. Bacciocchi, A. Della Valle, D. Simoncini, G. Bonini, M. Marani, D. Vannucci, R. Muccioli, M. Berretti, M. Marani, M. Vitaioli.
20:08
Trojice rozhodčích jmenovaných na poslední evropský kvalifikační zápas roku 2008 přijela z Estonska. Kaasik (hlavní rozhodčí) - Multi a Vinogradov.
20:05
Česká reprezentace nastoupí proti nejslabšímu evropskému celku v očekávané sestavě, tj. bez zraněného Petra Čecha. Na pravé straně obrany se objeví místo skvěle hrajícího Grygery Zdeněk Pospěch, sehraný z FC Kodaň z pravým záložníkem Sionkem. Proti českým hvězdám vyběhnou na trávník jen amatéři - jako úředník, učitel či hlídač místní pláže. SESTAVA ČR: Zítka - Pospěch, Rozehnal, Ujfaluši, Jankulovski - Sionko, Kováč, Polák, Šírl - Fenin, Baroš.
20:04
Dobrý večer. Dnešní on-line pro vás připraví redaktor Sportreport.cz Antonín Vavrda. Utkání začne v Serravalle za necelou půlhodinku.