Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav
130 let

Lidovky.cz

Sex, lži a video? Španělé popírají večírek fotbalistů

Sport

  17:25
FORTALEZA (Brazílie) - Španělská fotbalová reprezentace popřela, že její hráči minulý týden na hotelu v Recife bujaře oslavili výhru nad Uruguayí na Poháru FIFA. O večírku, na kterém údajně nechyběl alkohol, ženy a hrál se svlékací poker, informoval brazilský deník Globo Esporte v článku s titulkem "Sex, lži a video".

Fotbalisté Španělska foto: Reuters

Podle listu navíc bylo šest fotbalistů okradeno pěticí žen, které na pokojích mistrů světa a Evropy strávily noc a odešly až druhý den ráno. Všechno prý zaznamenaly hotelové bezpečnostní kamery. Španělský svaz tuto verzi popřel, přiznal však, že několik hráčů skutečně bylo okradeno. "Ke krádežím došlo na hotelu v Recife během zápasu s Uruguayí. O všem jsme informovali brazilskou policii," citovala prohlášení agentura Reuters.

"Potom se začaly objevovat nechutné pomluvy o našich hráčích, které zcela odmítáme, protože poškozují pověst fotbalistů, jejich rodin a přátel. Hráči Španělska přitom už několik let ukazují nejen prací na hřišti, ale i chováním mimo něj, že jsou skvělí profesionálové," dodal. Podle svazu měly články v brazilských médiích za úkol rozhodit Španělsko před čtvrtečním semifinále v Itálií. Obránce Gerard Piqué je přesvědčen, že něco podobného nehrozí. "Lež má krátké nohy. Je to nepříjemná situace, ale zástupci svazu mají všechno pod kontrolou," uvedl stoper Barcelony.

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...