Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Slavia v televizi nebude, on-line ze zápasu s Tiraspolem na Lidovky.cz

Sport

  18:30aktualizováno  20:20
PRAHA - Studená válka na trase Eden-Kavčí hory se opět rozhořela. Jste fanouškem Slavie, ale nebydlíte v Praze a okolí, případně jste nezískal v práci volno? Nebo z jakéhokoliv důvodu nemůžete být přítomni dnes od 20:00 hodin na stadionu v Edenu? Pak v televizním programu utkání Slavia-Tiraspol budete hledat marně. Zápas ale můžete sledovat on-line na www.lidovky.cz.

Karel Jarolím, Petr Doležal a Tomáš Rosen. foto: ČTK

ON-LINE NA WWW.LIDOVKY.CZ


Vztahy mezi Slavií a Českou televizí jsou již delší dobu na bodu nula a tak není divu, že ani tentokrát neuvidí fanoušci nejlepšího českého klubu své miláčky v televizi. Koho za to vinit? Jedni haní vedení Slavie v čele s ředitelem Doležalem, druzí nemohou přijít na jméno sportovnímu šéfovi České televize Otakarovi Černému. Vinu ovšem nesou obě strany. A to již vypadalo, že je klid zbraní.

To, že se obě strany nedomluví, jsme vás informovali jako první již včera, ovšem vše probíhalo v klidu. Dokonce si obě strany vyměňovaly komplimenty o serióznosti jednání. Dnes? "Učinili jsme klubu nadstandardní nabídku, Slavia ji nepřijala. Všem televizním divákům se omlouváme," řekl on-line deníku týden.cz Otakar Černý.

Přitom se zástupci Slavie podle všeho jednal jeho zástupce Jiří Ponikelský. "Že řekl nadstandardní nabídku? No to je zajímavé a úsměvné. S přihlédnutím k osobě pana Černého to víc komentovat nechci," opáčil na slova Ponikelského šéfa ředitel fotbalové Slavie Petr Doležal. Otevřená studená válka je tak opět zde. Ten, kdo na ni ovšem nejvíce prodělává není ani televize, ani klub, ale fanoušci.