Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Šmicer o oslavách: Tušil jsem, co se chystá

Fotbalisté splnili cíl - postoupili ma Euro. Vzápětí si ale čeští reprezentanti poškodili renomé, když během oslav vulgárně uráželi Radka Druláka a po příletu z letadla vystoupili v roztrhaných oblecích. "Nešlo to zastavit," tvrdí manažer národního týmu Vladimír Šmicer.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J. Brunner

20. 11. 2011 0:37
Jděte do háje,

vy moralisti.Vyjste se nikdy neopili?Každý ví,že fotbalisté nejsou žádní salonní intoši.Ale že by se mi to líbilo,to ne.

0 0
možnosti
JF

J. Farmačka

19. 11. 2011 18:27
Dejte hlupákovi funkci a adekvátně se vám odmění

Nápad Haška svěřit repre Radovi a družstvo Šmicerovi je na úrovni absolventa zvláštní školy. Podle toho to vypadalo a dosud vypadá. Šmicer je zcela nekompetentní figurka, která je strach podělaná, když chodí kolem party negramotů po špičkách. Být vedoucím družstva, pro to platí daleko náročnější kritéria, než hrát jen fotbal. Aspoň že se ten Čech distacoval. Je vidět, že hraje v daleko slušnějším prostředí, než zbytek družstva. Jsou to ubožáci. Ještě neodehráli na Euru ani minutu, a už jsou ,,mistři světa". Dobytku nesahají ani po paty.

0 0
možnosti
GZ

G. Zahradníček

18. 11. 2011 18:07
No, jsou to primitivové!

:(((((((((

0 0
možnosti
HJ

H. Johnson

18. 11. 2011 17:05
tzv "oslavy"

je to ostuda se na takovehle veci divat v zahranici - necekala jsem to od Cechu, ale jak vidim, bohuzel je to svetova nemoc - moc penez a zadny rozum!!

0 0
možnosti
LP

L. Polák

18. 11. 2011 16:35
Šmicer

Doufám, že první, co Pelta udělá jako předseda svazu bude, že vyhodí tohoto namistrovaného arogantního panáčka  Šmicra  - s IQ  , které je asi tak na úrovni puberťáka Baroše. Rovněž Rosický na kapitána  lidsky nedozrál. A co na to pan učitel Komňacký?

0 0
možnosti