Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Smutný konec mladého fotbalisty Koštíře. Před svými 26. narozeninami zemřel na dálnici

Sport

  15:03
Mladá Boleslav/Praha - Tragická nehoda na dálnici D10 ukončila v sobotu život dvou osob. Jednou z obětí byl podle informací iSport.cz bývalý fotbalista Mladé Boleslavi či Jablonce Marek Koštíř. V pondělí by mu bylo 26 let.

Marek Koštíř. foto: FK Mladá Boleslav

„Z dosud nezjištěných příčin řidič osobního vozidla narazil do zadní části nákladního vozidla. Při nehodě dva cestující v osobním vozidle utrpěli smrtelná zranění, kterým na místě podlehli,“ uvedl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa pro server iDnes.cz.

V automobilu měl zemřít právě i pětadvacetiletý Marek Koštíř. Ten byl dříve velkým talentem mladoboleslavského fotbalu, juniorskou ligu si zahrál za Jablonec i Bohemians. Následně oblékal ve třetí lize dres Nového Bydžova, to se psal rok 2015. Poté se protloukal ještě nižšími soutěžemi v Česku.

Už v minulosti se Koštíř zúčastnil dopravní nehody. Před čtyřmi roky se snažil ujet pražským strážníkům, v jednu chvíli se dokonce řítil i přes Václavské náměstí.

Jeho tehdejší cesta skončila v Příčné ulici, kde dostal smyk a naboural několik aut. Policisté mu nakonec naměřili přes dvě promile alkoholu v krvi.

Při sobotní nehodě ale podle informací, které se objevily v médiích, za volantem neseděl.

Autor:

Dětský šampon, který neštípe v očích: Přečtěte si!
Dětský šampon, který neštípe v očích: Přečtěte si!

40 uživatelů eMimina se pustilo do testování jemného šamponu KIND od značky Mádara, který je vhodný pro miminka už od prvních dnů. Jak si šampon...