Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Sport

Son po vstřelené brance posílal podporu Gomésovi, kterému zlomil kotník. ‚Velmi těžké dny,‘ přiznává

Son Heung-min posílá podporu André Gomesovi. foto: Reuters

Bělehrad - Útočník Tottenhamu Son Heung-Min po vstřelení první branky v zápase Ligy mistrů na půdě Crvené zvezdy Bělehrad neslavil. Snažil se na dálku poslat podporu André Gomésovi, kterému o víkendovém zápase Premier League způsobil zlomeninu kotníku. „Mohu říct, že je mi opravdu líto toho zákroku. Musím se ale teď soustředit na tým a jít dál,“ řekl jihokorejský útočník, jenž po první brance místo oslav sevřel ruce a sklonil hlavu.
  10:01

André Gomes utrpěl v nedělním utkání po zákroku korejského útočníka dislokovanou zlomeninu kotníku a podrobil se operaci. Fotbalová asociace (FA) Son Hung-minovi kartu zrušila, takže se jihokorejský fotbalista nemusí obávat třízápasového trestu.

Son byl po svém tvrdém zákroku viditelně otřesený, celou situaci oplakal.

„Bylo to opravdu těžkých několik dní. Uvědomil jsem si, jaké štěstí mám. Veškerá podpora od fanoušků a mých spoluhráčů, moc si toho vážím,“ řekl Son po dvoubrankovém představení při středeční výhře Tottenhamu nad Crvenou Zvezdou Bělehrad v poměrů 4:0.

Son vstřelil dva góly za čtyři minuty, čímž pomohl k upevnění druhého místa ve skupině B - o čtyři body před Crvenou zvezdou.

„Mohu říct, že je mi opravdu líto toho zákroku. Musím se ale teď soustředit na tým a jít dál,“ řekl jihokorejský útočník, jenž po první brance místo oslav sevřel ruce a sklonil hlavu.

Během středečního poledne poděkoval Gomes fanouškům na sociálních sítích za podporu.

„Už jsem doma s rodinou. Děkuji za podpůrné zprávy, chci se vrátit co nejdříve,“ vzkázal svým fanouškům na twitteru.

Autor:

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...