Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Je vyrovnáno - 1:1. Španělé bleskově zaútočili a vymodlili si roh. Míč se po zahrání dostal k Pardovi, jenž bez přípravy vypálil. Střelu ve vápně mimo dosah Koubka tečoval Aurtenetxe.
83. minuta
Česko
Po rohovém kopu se míč odrazil na hranici velkého vápna, odkud ostře vypálil Přikryl. Napálil ovšem míč do španělského beka a následuje další roh.
81. minuta
Deset minut do vypršení základní hrací doby pokračuje obléhání české brány. Po nepřesném centru míč uvede do hry výkopem Koubek.
78. minuta
Česko
Gólman Badia podskočil vysoký nákop, tísněný Kadeřábek ovšem odkrytou branku netrefil.
76. minuta
Česko
Krejčí na levé straně uvolnil Jelečka, jenž nacentroval. U balonu byl pozdě Kadeřábek, k zakončení se dostal.
73. minuta
Česko
Krejčí se individuální akcí neprosadil. Proti přesile neměl šanci a míč mají v moci opět Španělé.
72. minuta
Kalas faulem takticky perušil na polovině hřiště rychlý výpad Španělů. Češi tak mají čas se zformovat do obranného bloku.
69. minuta
Španělsko
Standardní situaci soupeře Kalas hlavou vytěsnil na rohový kop. Stačilo pár čísel a k míči by se dostal Španěl. Z malého vápna by měl snadnou úlohu.
68. minuta
Čechům se daří pozorně bránit. Španělské kombinace chytá před pokutovým územím.
66. minuta
Španělsko
Španělé zahráli rohový kop na přední tyč, kde si naskočil Alcácer, jehož pokus rozvlnil pouze horní síť. Koubek zasahovat nemusel.
63. minuta
Španělský nápor přerušil ofsajd. Češi jsou rozhození, mají problémy i s obyčejnými odkopy a kvůli vlastním chybám nabízejí soupeři další šance.
61. minuta
Španělsko
Deulofeův přímočarý únik Koubek vyrazil na roh. Španělé řadí vyšší rychlostní stupeň.
58. minuta
Španělsko
Další šance Španělů, na nákop za českou obranu si naběhl Alcácer, špičkou kopačky míč tečoval, a ten jen o centimetry minul českou branku.
55. minuta
Španělsko
Vyrovnání měl na noze Juanmi, z bezprostřední blízkosti Koubka nepropálil, český gólman reflexivně zasáhl a míč vyrazil.
52. minuta
gól
Češi vedou 1:0! Krejčí s míčem tancoval kolem pokutového území soupeře a z pravé strany křížem vypálil. Dělovka prosvištěla mezi beky a zaplula do španělské sítě.
50. minuta
Skalákův projektil srazil španělský bek na rohový kop. Hráči se stěhují před Badiu. Na standardku si naskočil Brabec, z penalty ovšem nezamířil přesně.
47. minuta
Španělsko
Álex po úkroku do středu hřiště vypálil levačkou zpoza velkého vápna. Koubek si ostrou přízemní střelu pohlídal.
46. minuta
důležité
Utkání po přestávce pokračuje. Pokud se ve druhé půli o vítězi nerozhodne, na řadu přijde prodloužení. Pokud ani tehdy, rozhodne penaltový rozstřel.
45. minuta
důležité
První poločas byl právě ukončen. K vidění byl pohledný a vyrovnaný fotbalový boj.
44. minuta
Španělsko
Chybu Kalase, po níž se soupeř ocitl v přečíslení, zachránil spoluhráč Brabec faulem. Španělé rozehrávají daleko od Koubkovy svatyně.

Nepřehlédněte

ČESKO - ŠPANĚLSKO 2:3 (0:0)

GÓLY: 52. Krejčí, 97. Lácha - 85. Aurtenetxe, 108. a 115. Alcácer.

DIVÁCI: