Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav
130 let

Lidovky.cz

AC Milán vede 1:0! Robinho přihrál Patovi, ten si v souboji poradil s Čišovským a bez problémů otevřel střelecký účet zápasu.
46. minuta
Plzeň
Pilař zachytil přihrávku soupeře a snažil se Ameliu obstřelit. Pokus byl ale hodně nepřesný.
46. minuta
důležité
Utkání mezi Plzní a AC Milán po přestávce pokračuje.
Barcelona i s náhradníky vede nad Borisovem 1:0 po gólu hráče rezervního týmu Sergiho Roberta. Borisov přitom potřebuje vyhrát, aby měl šanci dostat se před Plzeň na třetí místo znamenající postup do Evropské ligy.
Nejnapínavější je postupový boj mezi Portem a Petrohradem, kteří hrají zatím 0:0. Při tomto výsledku by postoupil ze skupiny G Petrohrad, jelikož Porto potřebuje výhru.
Ve skupině F má blízko k postupu Olympiakos Pireus, který vede nad Arsenalem 2:0, zatímco Marseille prohrává 1:2 v Dortmundu.
Fotbalisté Chelsea mají na dosah postup do osmifinále Ligy mistrů. V poločase svého závěrečného utkání ve skupině E vedou nad Valencií 2:0, přičemž k postupu potřebují vyhrát. Valencii stačí i remíza. Na vedení Chelsea má zásluhu i brankář Petr Čech, který skvěle zneškodnil střelu Albeldy. Hrdinou Chelsea je však útočník Didier Drogba, který je sice údajně na odchodu z klubu, ale dnes výrazně přispěl k tomu, aby Chelsea pokračovala v Lize mistrů i na jaře. Už ve 4. minutě se skvěle uvolnil v pokutovém území a propálil brankáře Diega Alvése.
45. minuta
důležité
První poločas končí.
45. minuta
Plzeň
Pilař se od postranní čáry natlačil na střed, odkud vypálil. Trefil však prostor, kde stál připravený Amelia.
Vedení se ujímá Barcelona. Ve 35. minutě úvodní branku vstřelil Roberto. Za těchto stavů zůstává Plzeň na třetím místě základní skupiny H a postupuje do jarní fáze Evropské ligy.
41. minuta
Plzeň
Horváthův centr našel přesně hlavu Mariána Čišovského, který ovšem brankový prostor netrefil. Obránci AC ho nechali trestuhodně volného.
40. minuta
AC Milán
Střídání AC Milán: Místo Nocerina jde na hřiště Thiago Silva.
38. minuta
Plzeň
Horváth bez přípravy lobem našel Pilaře, který se z levé strany řítil na Amelieu. Rozvlnil ošem pouze boční síť milánské branky.
38. minuta
AC Milán
V ochozech to jen zahučelo, když střela Seedorfa prosvištěla kolem Čechovy tyče.
34. minuta
Pato nožičkoval před pokutovým území Plzně, ale o balon vzápětí přišel. Na druhé straně se z úhlu před Ameliu řítil Rajtoral, ale jeho střelecký pokus neměl gólové parametry.
32. minuta
AC Milán
Teď si hráči AC Milán role vyměnili. Na Emanuelsonův centr si nabíhal Seedorf, před ním ovšem tygřím skokem lapil míč Čech.
31. minuta
Ke střele se napřahoval Seedorf, ale nakonec zvolil přihravku do strany. To už ale nečekal Emanuelson a volný balon sbírají domácí.
28. minuta
Plzeň
Jiráčka nakonec nahradí talentovaný Darida.
27. minuta
Plzeň

Po jednom ze soubojů zůstal na trávníku ležet Jiráček. Ze hřiště ho odnáší až na nosítkách. Nevypadá to, že by se ještě dnes zapojil do utkání. Vypadá to na problémy s kotníkem.

  • Plzeň - AC Milán (Jiráček)

    Plzeň - AC Milán (Jiráček) / Autor: ČTK

24. minuta
Plzeň
Kolář kolmým pasem našel Petrželu, jenž ale tváří v tvář Ameliu neprostřelil. Nakonec sudí odpískal ofsajd, i když opakovaný záznam ukázal, že o postavení mimo hru nešlo.

Nepřehlédněte

FC VIKTORIA PLZEŇ

Hráč
B Čech
O Rajtoral
O Čišovský
O Bystroň 89.
O Limberský
Z Horváth
Z Jiráček (28. Darida)
Z Petržela
Z Kolář (67. Ďuriš) 93. ŽK 86.
Z Pilař (84. Hora)
Ú Bakoš

AC MILÁN

Hráč
B Amelia
O De Sciglio
O Bonera
O Mexes
O Taiwo
Z Nocerino (40. Thiago Silva)
Z Ambrosini ŽK 11.
Z Emanuelson
Z Seedorf
Ú Pato 47.
Ú Robinho (81. Christante) 48.
Hlavní rozhodčí: István Vad (Maďarsko)