Úterý 14. května 2024, svátek má Bonifác
130 let

Lidovky.cz

16. minuta
Real Madrid
Di Mária nepříjemně podklouzl a dlouho ležel na trávníku. Zdravotníci ho odnesli za čáru a ošetřují ho. Je otázka, zda bude záložník Realu ještě v utkání pokračovat.
13. minuta
FC Barcelona
Fabregas byl po přihrávce Iniesty lapen v ofsajdové pasti.
11. minuta
Real Madrid
Real Madrid je v úvodu přece jen aktivnější. Centrovaný míž z kopačky Di Maríi usměrnil k tyči Benzema, jenža tam byl připravený Valdés.
9. minuta
Real Madrid
Zajímavá situace před brankou Barcelony. Akci čtyři na čtyři ukončil nepřesnou přihrávkou Di Maria.
7. minuta
FC Barcelona
Při rozehrávce chyboval Ramos, míče se zmocnil Messi a upaloval až na hranici pokutového území. Udělal kličku do středu a vystřelil, jeho pokus však gólman Casillas mezi tyče nepropustil.
5. minuta
FC Barcelona
Hráči Barcelony byli dlouho zaskočeni. Ke své tradiční hře založené na velkém množství přihrávek se dostali až v páté minutě hry.
1. minuta
gól
Obrovské chyby se dopustil brankář Barcelony Valdés: nepřesně odkopl míč na Marcela. Následovaly dvě zblokované střely, poté balon doputoval na malé vápno, kde úřadoval kanonýr Benzema a pohotově otevřel skóre.
1. minuta
gól
Gól. Stačilo 22 vteřin a Real Madrid vede 1:0.
1. minuta
důležité
Utkání právě začalo. Fotbalisté domácího Realu nastoupili v tradičních bílých dresech, hráči Barcelony v purpurovomodré kombinaci.
21:59
Aktéři zápasu jsou připraveni. Za několik vteřin nejsledovanější utkání tohoto víkendu začne.
Pozornost většiny fotbalových fanoušků se v sobotu večer bude upínat do Madridu, kde místní Real hostí ve slavném El Clásiku Barcelonu. A může jít o klíčové utkání celé sezony. Pokud vyhraje Real, může v čele tabulky odskočit už na devět bodů a výrazně si tak přiblížit vytoužený titul. Pokud naopak uspěje Barcelona, sníží ztrátu na tři body a vytvoří na Real mnohem větší tlak.
Online reportáží vás provede sportovní redaktor Lidovky.cz Vojtěch Lhota.