Středa 29. května 2024, svátek má Maxmilián, Maxim
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Sparta zkouší dánskou naději

Sport

  13:09
PRAHA - Dánského reprezentanta do devatenácti let testují v současnosti na Letné. Mikkel Rygaard Jensen, který je kmenovým hráčem Charltonu Athletic, absolvoval se sparťany úterní dopolední trénink.
Ilustrační snímek

Ilustrační snímek foto: Michal Šroubek



Jensen je levonohý záložník, jenž může nastoupit jak na kraji, tak uprostřed zálohy. Mladík, jenž teprve na konci tohoto roku oslaví osmnácté narozeniny, je členem reprezentačního týmu do devatenácti let, nakoukl již také do výběru jednadvacítky dánského království. Do Charltonu, který hraje druhou nejvyšší anglickou soutěž, přišel z dánského Herfolge Boldklub.

Během letošní letní přípravy se dostal Jensen do prvního týmu Charltonu, ale i nadále nastupuje především za rezervu či dorostenecký tým, za který vstřelil v probíhající sezoně tři branky. V rodném Dánsku nastupoval obdivovatel fotbalistů Mesiho a Deca za první tým Herfolgu už v šestnácti letech.

Autor:

Rozdáváme mléčnou výživu ZDARMA
Rozdáváme mléčnou výživu ZDARMA

Už jste slyšeli o nové pokračovací mléčné výživě BEBA SUPREMEpro 2 určené dětem od ukončeného 6. měsíce? Nyní můžete tuto nejdokonalejší recepturu...