Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Tady pomůže jedině Růžička

Sport

  21:00
Praha - Kéž by se jednou fotbalová Slavia o titul pořádně porvala. Nemuselo by to třeba vyjít, v nejhorším případě by zůstala "věčně druhá" za Spartou, ale její fanoušci by měli z takové ligové sezony určitě lepší pocit.

Karel Jarolím by možná radu uvítal. foto: ČTK

V sobotu na Strahově nastoupili v černých dresech hráči Viktorie Žižkov. Smuteční barvu si na sebe však měli při porážce 0:3 obléci spíš domácí slávisté. Odpověď na otázku, kde leží příčiny již několikátého červenobílého selhání, hledejme u ledu.

Hokejisté Slavie před dvěma týdny drželi v rukou mistrovský pohár zásluhou vlastností, které jejich fotbalovým protějškům nyní zoufale scházejí. Nasazení, sebedůvěra, umění zvládat krizové momenty. Jednomu týmu v sešívaných dresech nedělá problém v sobě důležité atributy šampionů najít, druhý je hledá marně. Možná by stálo za pokus, aby trenér Karel Jarolím zaklepal na dveře u Vladimíra Růžičky. Od hokejového kolegy by se třeba dozvěděl, jak na to.

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...