Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Sport

Rušno na trase Teplice - Slavia. Na Stínadla přichází i talent Kričfaluši

Ondřej Kričfaluši, posila Teplic, s trenérem fotbalových sklářů Zdenkem Frťalou. foto: FK Teplice

Další teplická posila z fotbalové Slavie. S prvoligovým mužstvem trenéra Zdenka Frťaly se připravuje talentovaný obránce Ondřej Kričfaluši, mládežnický reprezentant by měl zasáhnout už do středečního zápasu zimní Tipsport ligy proti Mladé Boleslavi.
  11:13

„K teplickému týmu se připojil na soustředění ve Špindlerově Mlýně, o jeho příchodu na Stínadla se momentálně jedná a měl by být dotažen před odletem na soustředění do Německa,“ uvedl teplický klub na sociálních sítích.

Devatenáctiletý Kričfaluši, odchovanec Kraslic na Karlovarsku, strávil podzim na hostování v druholigové Vlašimi. Za reprezentační dvacítku v kalendářním roce 2023 nastoupil do tří zápasů, čtyři starty loni zvládl za českou U19.

Otevřený slávistický trénink před derby. Po míči se natahuje Ondřej Kričfaluši.

V domácí nejvyšší soutěži se 194 cm vysoký obránce v dresu Slavie objevil šestkrát v sezoně 2022/23, vždy jako střídající hráč. Se sešívanými má smlouvu do června 2026.

V zimě už Teplice ze Slavie získaly na rok a půl dlouhé hostování univerzála Alberta Labíka, který rovněž na podzim působil ve Vlašimi. Sešívaní mají na Stínadlech na hostování i talentovaného útočníka Daniela Filu a zkušeného záložníka Petra Hronka.

Opačným směrem se v létě vydá dvacetiletý teplický stoper Štěpán Chaloupek, který v Edenu před pár dny podepsal čtyřletou smlouvu. Jaro ještě stráví ve svém mateřském klubu.

Autor:

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...