Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

UEFA boj s rasismem nemyslí vážně, důkazy proti Kúdelovi jsou přitom zdrcující, tvrdí právník Kamary

Právní zástupce fotbalisty Glena Kamary považuje předběžný jednozápasový trest pro obránce Ondřeje Kúdelu za údajnou rasistickou urážku za pouhé symbolické gesto. „A obhajobu předloženou Slavií Praha nelze popsat jinak než jako neuvěřitelnou nebo fantaskní,“ nechal se slyšet Aamer Anwar.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BK

důkazy ;-D;-D;-D, tvrzení jednoho žvanivého černocha.

0 0
možnosti
OU
JC

diskriminace někoho z rasových důvodů je opravdu hloupost, ale nějaká ta nekorektní věta vůči soupeři při vypjaté atmosféře např. fotbalového utkání je zralá akorát tak ne omluvu soupeři poté co emoce vychladnou DĚLAT Z TOHO RASISMUS JE PITOMOST. Podobných počastování lidí v rozjitřené atmosféře např. jmény různých zvířat či mentálně postižených lidí a pod . padá v životě spousta a nikdo z toho nic nedělá , buď se to přejde es humorem nebo nebo se to napraví omluvou . Ano není to dobře ale např. v české televizi slyšíme často i vůči různým politikům slova ruský šváb a pod. a každý rozumný člověk si řekne že podobná urážlivá slovy nemá smysl brát vážně neboť svědčí ze všeho nejvíce o hlouposti toho kdo je pronáší. DĚLAT Z TÉTO TZV. RASISTICKÉ POZNÁMKY JE UČELOVÁ PITOMOST RŮZNÝCH ŠIŘITELŮ DOBRA (jenž zemřelý předseda senátu Kubra označoval slovy DOBROTRUSOVÉ .což je jen jiný výraz pro slovo ještě přiléhavější leč nespisovné.

0 0
možnosti
JH

V podstate souhlasim. Dodal bych vsak, ze nadavani nekomu "a priori" je v podstate nechutne a pri urcitych vyrazech rasisticke, ale nadavka po tom, co predvadeli Rangers musi byt chapana kontextualne. Opice by se k necemu takovemu nesnizily...

0 0
možnosti