Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Sport

VIDEO: Další zkrat Limberského. Po inkasovaném gólu vybil soupeře, sudí jen přihlížel

David Limberský neudržel po čtvrté brance Slovácka emoce na uzdě. foto: Repro 02 TV

UVNITŘ ANKETA Hodně nepovedené vystoupení mají za sebou fotbalisté Plzně ve 13. kole první fotbalové ligy, když prohráli na půdě Slovácka vysoko 0:4 a z páté příčky nyní ztrácejí sedm bodů na druhou Spartu. a ještě o dva body více na vedoucí Slavii, se kterou hrají 23. prosince. Korunu všemu nasadil nejzkušenější hráč hostí David Limberský.
  18:36

Třetí prohru z posledních čtyř zápasů zapsali Západočeši, kteří se tak postupně propadají tabulkou, což zvyšuje tlak na trenéra Adriána Guľu. A také hráče.

David Limberský s tričkem z nové kolekce.
ePojištění.cz liga? To beru, říká David Limberský

Naposledy to potvrdil v nedělním odpoledním duelu nejzkušenější z plzeňské party – sedmatřicetiletý bek David Limberský. Ten neunesl čtyřbrankový příděl a po poslední trefě si vzal míč napálený zpět do sítě od domácího beka Patrika Šimka a mrštil jím do zad odbíhajícího devětadvacetiletého Slováka.

Rozhodčí Ondřej Ginzel, který měl situaci v tu chvíli před očima, jen nečinně přihlížel. Stejně tak situaci neřešil VAR, který ale zkoumal, zda nebyl před brankou centrující Sadílek v době kolmice od Klimenta v ofsajdu.

Pro bývalého reprezentanta nejde o první podobný zkrat. Už „legendární“ je jeho oslava gólu, při které parodoval kroužení s volantem, aby tak připomněl svoji předchozí nehodu, kdy v Praze řídil pod vlivem alkoholu. Tři roky zpět se vydal z hotelu, kde byl ubytovaný s týmem, aby se vrátil až nad ránem. V domácí nejvyšší soutěži mu pak patří historicky páté místo za 84 kariérních žlutých karet. K nim přidal i čtyři červené.

Měla ta pátá následovat za vybíjení Šimka?

Měl být David Limberský za vybíjení soupeře po inkasovaném gólu vyloučen?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00neděle 27. prosince 2020. Anketa je uzavřena.

Ano678
Ne41

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...