Středa 8. května 2024, Den vítězství
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Sázkaři trhali tikety, Curych zaskočil ostudné milánské hvězdy

Sport

  9:53
PRAHA - Nesta, Ronaldinho, Flamini, Jankulovski, Pato, Pirlo, či Inzaghi a proti nim Djuric, Koch, Tihinen nebo Leoni anebo hvězdné seskupení v podání AC Milán proti outsiderovi jménem FC Curych. Přesto se na San Siru zrodilo obrovské překvapení - švýcarský tým v zápase Ligy mistrů zvítězil 1:0.

Curyšský hrdina Tihinen. foto: ČTK

Dobře, každý si řekne - jména ještě nedělají tým a nezaručují výhru. Proč dělat kolem výsledku takový humbuk? Ano, to je pravda, podívejme se teda na zápas z pohledu sázkaře - kurz na vítězství "Rossoneri" 1,2:1. Na opačný výsledek? 10,5 ku 1. Stále málo? Tak vězte, že milánský gigant je se sedmi vítězstvími v Lize mistrů (dříve PMEZ) hned za Realem druhým nejúspěšnějším týmem historie evropského poháru číslo jedna.

ROZHODUJÍCÍ GÓL UTKÁNÍ:

Proto nyní o porážce AC mluví celý fotbalový svět. Slavný klub zažívá krušné období. V posledních dvou letech se pomalu, ale jistě stárnoucí tým kolem Pirla, Nesty či Seedorfa trápí.  Od výhry v Lize mistrů v roce 2007 a triumfu na následném Mistrovství světa klubů již žádná trofej do vitríny historicky nejúspěšnějšího fotbalového týmu světa nepřibyla. Loni skončil milánský klub na třetím místě v Serii A, letos jsou Leonardovi svěřenci po šesti kolech až jedenáctí s osmi body s pasivním skóre 3:6.

Středeční večer ukázal, že to není náhoda. Jaký dopad bude mít krutá porážka na slavný klub ze severu Itálie? Těžko soudit. Z této ostudy se bude hrdý klub, jenž ale nenaplňuje svůj potenciál, ještě dlouho vzpamatovávat. Anebo to byl konečně potřebný budíček pro rozespalé hvězdy, že je třeba zabrat? Uvidíme...

Večerní parťák na koupací rituál: Vyhrajte balíček od sebamed Baby
Večerní parťák na koupací rituál: Vyhrajte balíček od sebamed Baby

Přebalit, vykoupat, umýt hlavu, pořádně promazat celé tělíčko... Skvělým parťákem pro takový večerní rituál je sebamed Baby. Sháníte-li jednoho...