Středa 29. května 2024, svátek má Maxmilián, Maxim
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Sport

VIDEO: Ve stylu Petra Rady. Nepříčetný Klopp řval na rozhodčího, za své chování dostal žlutou kartu

Jürgen Klopp v diskutuje s rozhodčími. foto: ČTK

Liverpool - Zápas, který trhal sázkařské tikety. Liverpool doma proti nováčkovi z West Bromwich Albion pouze remizoval 1:1, k tomu se pořádně rozparádil kouč Reds Jürgen Klopp, jenž za své protesty dostal žlutou kartu.
  12:45

Od začátku to bylo utkání na jednu branku, Liverpool West Bromwich Albion tlačil, což potvrdil brankou Sadia Maného ve dvanácté minutě. Pojistka ale ne a ne přijít.

Jürgen Klopp v diskutuje s rozhodčími.
Jürgen Klopp a José Mourinho se po utkání Liverpoolu s Tottenhamem úplně...

Fotbalisté a vlastně celá lavička začínala být více a více podrážděnější, což vyústilo v 61. minutě. Čerstvě střídající Rhys Williams podle hlavního sudího Kevina Frienda fauloval, tento moment hodně rozproudil hlavní trenéra Liverpoolu Jürgena Kloppa.

Německý lodivod poskakoval na hranici vymezeného území pro trenéry a cosi na Frienda pokřikoval, ten mu po chvíli váhání a další spršce nadávek přiběhl udělit žlutou kartu.

„Wow. Klopp dostal žlutou kartu za svoje chování u laviček. Myslel jsem, že nikdy nedostane ani varování,“ rýpl si jeden z fanoušků Manchesteru United na fakt, že Klopp často na hranici vyhraněného území temperamentně gestikuluje.

A obavy liverpoolské lavičky se skutečně naplnily. Nigerijský obránce Semi Ajayi se prosadil v 82. minutě z ojedinělé akce a vyrovnal na konečných 1:1.

Liverpool i přesto nadále vede Premier League o tři body před městským rivalem z Evertonu, West Brom je nadále předposlední a na jistotu udržení ztrácí pět bodů.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!