130 let

Jürgen Klopp v diskutuje s rozhodčími. | foto: ČTK

VIDEO: Ve stylu Petra Rady. Nepříčetný Klopp řval na rozhodčího, za své chování dostal žlutou kartu

Sport
  •   12:45
Liverpool - Zápas, který trhal sázkařské tikety. Liverpool doma proti nováčkovi z West Bromwich Albion pouze remizoval 1:1, k tomu se pořádně rozparádil kouč Reds Jürgen Klopp, jenž za své protesty dostal žlutou kartu.

Od začátku to bylo utkání na jednu branku, Liverpool West Bromwich Albion tlačil, což potvrdil brankou Sadia Maného ve dvanácté minutě. Pojistka ale ne a ne přijít.

Jürgen Klopp v diskutuje s rozhodčími.
Jürgen Klopp a José Mourinho se po utkání Liverpoolu s Tottenhamem úplně...

Fotbalisté a vlastně celá lavička začínala být více a více podrážděnější, což vyústilo v 61. minutě. Čerstvě střídající Rhys Williams podle hlavního sudího Kevina Frienda fauloval, tento moment hodně rozproudil hlavní trenéra Liverpoolu Jürgena Kloppa.

Německý lodivod poskakoval na hranici vymezeného území pro trenéry a cosi na Frienda pokřikoval, ten mu po chvíli váhání a další spršce nadávek přiběhl udělit žlutou kartu.

„Wow. Klopp dostal žlutou kartu za svoje chování u laviček. Myslel jsem, že nikdy nedostane ani varování,“ rýpl si jeden z fanoušků Manchesteru United na fakt, že Klopp často na hranici vyhraněného území temperamentně gestikuluje.

A obavy liverpoolské lavičky se skutečně naplnily. Nigerijský obránce Semi Ajayi se prosadil v 82. minutě z ojedinělé akce a vyrovnal na konečných 1:1.

Liverpool i přesto nadále vede Premier League o tři body před městským rivalem z Evertonu, West Brom je nadále předposlední a na jistotu udržení ztrácí pět bodů.

Autor: David Ako