Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

69.
Sýkorovu střelu švihem Sedláček vyrazil maskou do ochranné sítě.
68.
Přibývá hraničních zákroků, sudí však v prodloužení svůj metr na nedovolené zákroky ještě povolili.
68.
akce
Plzenští měli obrovskou příležitost, přečíslení tří proti dvěma zakončoval Balej, Sedláček ale jeho pokus vyškrábl mimo branku.
67.
Veselý po souboji se Špačkem upadl, sudí ovšem nevylučují. Vzápětí Plzeň zahrála postavení mimo hru.
66.
Zlín je mírně aktivnější, oba týmy jsou ale nesmírně vyrovnané. Do hry se nyní vkrádají nepřesnosti, a tak se hraje hlavně ve středním pásmu.
64.
Ačkoliv probíhá prodloužení, které rozhodne o mistrovském titulu, hraje se překvapivě útočný a strhující hokej.
63.
Strakovo nahození Sedláček ukryl ve výstroji. Bude se vhazovat ve zlínské třetině.
62.
akce
Holík nebezpečně vystřelil na Mazance, ten však kotouč jen vyrazil. Okál měl před sebou odkrytou branku, ale nedokázal ji bekhendem trefit.
61.
Na druhé straně i Zlín měl dvě slibné příležitosti.
61.
Straka se řítil do šance, ale dle hosté byl faulován. Sudí však nevylučují.
61.
Prodloužení právě začalo.
"Chtěl jsem to trefit nad lapačku a povedlo se. Síly jsme neměli, ale ten vyrovnávací gól nám je opět vrátil. Sám nevím, co od prodloužení čekat. Klidně ať se protahuje na dvě hodiny, pokud pro nás dopadne dobře," řekl v rozhovoru pro Českou televizi střelec vyrovnávací branky Čech.
60.
Třetí třetina skončila, stav je 3:3. Následovat bude prodloužení, dokud nepadne gól. který rozhodne o mistrovském titulu.
60.
gól
Zlín vyrovnává na 3:3! Domácí vyhráli buly v útočné třetině a Filip Čech tvrdou a přesnou ránou deset vteřin před koncem propálil Mazance.
60.
Čtrnáct vteřin před koncem je buly před Mazancem. Sudí nejprve nařídili vhazování ve středním pásmu, ale Slovák se k teči přiznal a rozhodčí verdikt změnili. Chvályhodný čin fair play.
59.
Zámorského ránu Mazanec nadvakrát zneškondil. Následuje další vhazování.
59.
Zlín si zahraje přesilovku 6 na 4! Minutu a deset vteřin před třetí sirénou je vyloučen plzeňský Kovář.
58.
Zlín si bere oddechový čas, trenér Rostislav Vlach ordinuje svým svěřencům taktiku na závěrečné chvíle třetí třetiny. Sedláček je na střídačce, domácí jsou v šesti.
58.
Okál zavezl puk do útoční třetiny, přenechal ho Holíkovi, který však branku minul. Vzápětí se sám Okál řítil do šance, ale byl dle sudích odzbrojen čistě, ačkoliv domácí fanoušci pískají.
57.
Plzeň brání výborně navíc dokáže i zaútočit. Zlín má problémy přejít přes střední pásmo a usadit se před Mazancem.

Nepřehlédněte

Třetiny: 0:0, 2:2, 1:1 - 0:1.

Branky a nahrávky: 26. Balaštík (Čech, Leška), 39. Ondráček (Köhler, Čajánek), 60. Čech (Holík) - 22. Balej (Vlasák, Kašpařík), 36. Johnson (Straka, St. Pierre), 50. Kovář (Johnson, Straka), 97. Straka (Kovář).

PSG Zlín: Sedláček - Hamrlík, Horák, Linhart, Matějíček, Řezníček, Tesařík, Urbanec, Zámorský - Balaštík, Čajánek, Čech, Fořt, Holík, Köhler, Kostourek, Leška, Melenovský, Okál, Ondráček, Veselý.

HC Škoda Plzeň: Mazanec - Boháč, Frolo, Hanzlík, Jeřábek, Mozík, Slovák, St. Pierre, Špaček - Balej, Dvořák, Johnson, Kašpařík, Kovář, Kratěna, Lev, Petruška, Pletka, Straka, Sýkora, Vlasák.

Rozhodčí: Jeřábek (ČR), Baluška (SR) - Barvíř (ČR), Blümel (ČR)