Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav
130 let

Lidovky.cz

Baráž: Ústí proti Mladé Boleslavi

Sport

  20:28
MLADÁ BOLESLAV - Hokejisté Mladé Boleslavi zvítězili také ve čtvrtém zápase finále play off první ligy nad Chomutovem a po výhře v sérii 4:0 na zápasy se mohou těšit na souboj o extraligu s Ústím nad Labem. O ukončení finálového klání v nejkratším možném termínu rozhodlo dnešní vítězství Středočechů na ledě soupeře 3:2. Po dvou vyrovnaných třetinách vstřelil vítězný gól útočník Tomáš Sýkora v 50. minutě.

Jaroslav Hašek z Chomutova (vpravo) a Jozef Lukáč z Mladé Boleslavi. foto: ČTK

Hokejisté Ústí nad Labem už znají soupeře pro baráž o extraligu. S nejhorším týmem nejvyšší soutěže se utká čerstvý šampion první ligy z Mladé Boleslavi, který dnes zvítězil v Chomutově 3:2 a ovládl finálovou sérii druhé nejvyšší soutěže 4:0 na zápasy.

První duel souboje o extraligu je naplánován na 11. dubna do Ústí nad Labem. Klání na čtyři vítězné duely pokračuje na domácí půdě Ústeckých Lvů o dva dny později.

Do Mladé Boleslavi se série přesune v úterý 15. dubna a ve čtvrtek 17. dubna, kdy může být rozhodnuto o postupujícím. Případný pátý zápas se hraje v sobotu 19. dubna v Ústí nad Labem, šestý by se uskutečnil o dva dny později v Mladé Boleslavi a nejpozději skončí baráž ve středu 23. dubna na severu Čech.

Autor:

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...