Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kamarád válčí na Ukrajině v ruské armádě, nikdy se tolik nebál jako teď, říká česká hokejistka z Novgorodu

Zatímco ve světě kvůli napadení Ukrajiny sportovní organizace přistupují k různým sankcím vůči Rusku, v samotné zemi jde zatím život dál jako dřív. Platí to i o Ženské hokejové lize. „Ani v klubu nám nic neříkali. Jako by se nic nedělo,“ vypráví pro Lidovky.cz česká reprezentační obránkyně Aneta Tejralová, která hraje za Nižnij Novgorod.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VC

Tak klasický případ davové psychózy. Holka se na to dívá jako na konflikt mezi Putinem a Zidlenskym. Prostě tak jsou masírovaní Rusové. Nebo jí jde o kontrakt a aby mohla zůstat snaží se vytěsnit pravdu

Jinak každý rozumně myslící člověk ví jaký je rozdíl mezi armádou Ruska a Ukrajiny. A kde se bojuje. Od kdy je normální zaútočit spravedlivě na cizí stát. I kdyby Ukrajinci mlátili Rusy pořád je to svrchovaný stát. Kdyby eztrestné zavírali a vraždili, jž by svět dávno řval a Putin zasáhl.

Pochybuju že by Ukrajinská vláda záměrně napadala Luhansk když měli na hranici statisíce Rusáků. Kdyby tak vlítnou jen na Donbas. I projev Putina byl srozumitelný.

0 0
možnosti
VC

Oprava. Kdyby vlítl Rusové kvůli genocidě na Donbas tak by se ještě dalo uvažovat, jestli tam není nějaká genocida. Ale na celou Ukrajinu?! Vždyť tam umírají lidé!

0 0
možnosti
VK

Cituji ... Nevím co si o tom mám myslet? .... Chvíli hraje v Rusku a už nemá vlastní názor. Je to smutné

1 0
možnosti
MS

M22i57l44a58n 88S76t45a90r30ý

28. 2. 2022 15:55

Kdo chce s vlky žíti, musí s nimi výti.

1 0
možnosti