Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej
130 let

Lidovky.cz

20:10
Stejně jako odpolední zápas Norsko - Švýcarsko, ani večerní duel mezi Českem a Lotyšskem příliš německé fanoušky neláká. Obří SAP Aréna pro téměř 14 tisíc fanoušků bude naplněna sotva ze čtvrtiny.
20:09
Vítám vás u dnešního zápasu. Český tým nečeká lehká práce. Musí nutně vyhrát dnešní zápas a hned zítra odpoledne získat alespoň bod proti Kanadě. Jinak čeští hokejisté na turnaji končí.
Rozbruslení je za námi.... Zápas se blíží.
důležité
Odpolední zápas Norsko - Švýcarsko 3:2 rozhodl o tom, že čeští hokejisté musí pro postup do čtvrtfinále ze zápasů s Lotyšskem a Kanadou vydolovat čtyři body, jinak na turnaji končí - VÍCE, VČETNĚ MATEMATICKÝCH PROPOČTŮ, ČTĚTE ZDE!
Lotyši uhráli s českým týmem na MS v roce 2006 v Rize remízu 1:1, předešlé tři zápasy na světových šampionátech v letech 2000, 2002 a 2004 vyhráli Češi shodně 3:1.
Lotyši na letošním MS zdolali Itálii, Norsko a prohráli se Švýcarskem, s Kanadou a Švédskem.
Český tým varuje těsná výhra s Lotyšskem 3:2 v prodloužení v osmifinále play off na olympijských hrách ve Vancouveru - VÍCE ČTĚTE ZDE!
Dnešním zápasem vás provede sportovní redaktor Lidových novin Antonín Vavrda.

Nepřehlédněte

Česká republika: Vokoun - Rozsíval, Čáslava - Němec, Blaťák - Rachůnek, Mojžíš - Gřegořek - Jágr, Vampola, Klepiš - Rolinek, Marek, Voráček - Novotný, Červenka, Kašpar - Kvapil, Koukal, Hubáček, Růžička ........................................................................... Lotyšsko:Masalskis - Rekis, Pujacs - Galvinš, Jerofejevs - Sotnieks, Kulda - Andersons, Jass - Vasiljevs, Niživijs, Cipulis - Sprukts, Karsums, Daugavinš - Darzinš, Džerinš, Meija - Redlihs, Saulietis, Pečura.