130 let
60
Konec zápasu.
59
Diváci povstali a tleskají. O vítězi je třicet vteřin před koncem už rozhodnuto, série bude pokračovat v pátek na zlínském ledě.
58
Zlín už hrál v šesti, jenže krátce po buly v útočné třetině se faulu dopustil Balaštík. A tak se hra přesouvá zpět k brance Kašíka.
57
Z pohledné kličkované Tomáše Svobody, jenž držel kotouč za brankou, mohl těžit Hanzlík. Sjel si až do prostoru mezi kruhy, avšak neuspěl.
56
Köhler vybídl k zakončení Balaštíka. A jeho střela? Skončila v Trvajově výstroji. Domácí se už začínají usmívat, ve finálové sérii mají poprvé našlápnuto k vítězství.
54
Leoš Čermák neproměnil trestné střílení! Brněnský kapitán byl faulovaný a svůj souboj s Kašíkem si zopakoval, ale rozvážným provedením neuspěl.
53
Kometa hraje to, co potřebuje. Příliš nikam se nežene, jen zaváží puky daleko od své branky a snaží se nepouštět protivníka do hry.
52
Hosté se ubránili bez úhony a po Kotvanově šanci musel Trvaj rychle k zemi. Po strkanici u jeho svatyně je nakonec hra přerušena.
51
Kometě se nevede podle představ, domácím chybí střelba a větší klid při kombinaci. Modrobílí alespoň drží puk v útočném pásmu a šetří cenné vteřiny.
50
Tvrdý a zbytečný zákrok. Veselý namasíroval na hrazení Kempného a od sudího vyfasoval menší trest a k tomu 10 minut navrch. Brno navíc hraje v pěti proti třem...
49
Brno si zahraje přesilovku, na lavici hany už zamířil Kotvan.
48
Dělovka Zámorského z vrcholu kruhu! Ovšem Trvaj zůstal bezchybný a jen hbitě máchl lapačkou, do niž puk schoval.
47
Domácí v plném počtu a čas je nyní na jejich straně, ihned po návratu z trestné lavice vyzkoušel Kašíkovu pozornost Němec.
46
Marušák nabízel svým nahozením Čajánkovi na teč, ale puk byl příliš vysoký. Skončil v rohu a Brno posléze znovu vyhodilo.
45
Teď mají hosté šanci. Za katr usedl Vojtěch Němec - odsedí si menší trest za hákování.
43
Zlín usiluje o odpověď, leč zatím neúspěšně. Hosté sice na chvilku obsadili útočné pásmo, ale puk už je zase v neutrální zóně.
42
GÓL! Domácí mají dvoubrankový náskok. Jakuba Koreise marně stíhal Ondráček, útočník se protáhl po křídle, natlačil se až do brankoviště a snadno pokořil Kašíka.
42
Kempný napálil jen před sebou stojícího Honejska, posléze nedoputovala ke zlínské svatyni ani rána Němce. Brno začíná aktivněji.
41
Začala třetí třetina.
40
Druhá třetina skončila.