Sobota 11. května 2024, svátek má Svatava
130 let

Lidovky.cz

Online reportáž

38
K opakované střele od modré čáry se probojoval Židlický. V ani jednom případě ale Lundqvista neohrozil, kotouč srazili obětaví obránci.
37
Devils se nedaří, hráči snadno ztrácí puky. Před malým okamžikem neuspěl ani Jágr, jenž neměl šanci přetlačit dvojici protivníků u hrazení.
36
Richardsova střela se otřela o ochrannou síť. Hra musí být přerušena, hráči se už staví na vhazování před svatyní Brodeura.
34
GÓL! Hokejisté Rangers už vedou o dvě branky. Hagelin svoji střelou z dálky dokonale zaskočil Brodeura, jemuž clonila hned dvojice hráčů. Brankář spatřil plachtící kotouč až ve své síti.
34
Kouč Ďáblů Peter DeBoer si vyžádal oddechový čas. Led začíná pokrývat vrstva sněhu, která technickému stylu hry rozhodně neprospívá. Pokyny jsou jasné - často střílet a tlačit se k dorážkám.
33
GÓL! Z 3:1 na 3:4, Rangers stáhli soupeřův náskok a rázem vedou. Podruhé v zápase se prosadil Zuccarello, jemuž v situaci dvou proti jednomu naservíroval přihrávku Brassard.
31
Carter zkoušel vypálit i v pádu. Pěkně se prosmýkl až do středu hřiště a přes dotírajícího beka střílel, ale Lundqvist byl pozorný.
30
Ani jeden z týmů se nyní neudrží delší čas na puku. Nerozhodný stav nutí hráče tvořit, ale většina z nich si počíná hodně kostrbatě a nepřesně.
29
Židlický už krouží mezi mantinely, Jersey mají na ledě pět hráčů. A na ledovou plochu mohou poslat kompletní formaci, hra je totiž po zásahu Lundqvista přerušena.
28
Minuta přesilovky je pryč, Ďáblové se dokázali osvobodit a posílají na led čerstvé síly. Rangers se teď nemohou dostat zpět do pásma.
27
Židlický namasíroval na hrazení Nashe a paže rozhodčího ihned vylétla do vzduchu. Český zadák se zlobí, ale na trestu za krosček už nic nezmění.
25
Ďáblové se na okamžik usadili v ofenzivní zóně, ale Lundqvist zasahovat nemusel. Kotouč už nyní klouže u hrazení v blízkosti svatyně New Jersey.
24
Utkání dostalo náboj. Callahan trefil tvrdou střelou tyč, na druhé straně musel zase Lundqvist likvidovat zakončení Jágra.
23
GÓL! Jersey už hráli v pěti, ale přesto inkasují. Zuccarello přesměroval přihrávku od Moora za Brodeura bruslí. Gól však platí, Rangers vyrovnávají na 3:3.
22
Rangers každopádně dohrávají přesilovku. Ovšem zatím nepříliš úspěšně, na zteč se před chvilkou vydal Eliáš a od modré čáry také vypálil. Lundqvist měl tentokrát proti úspěšnému střelci beton na místě.
21
Druhé dějství odstartovala pro Giontu nešťastně. Útočníka zasáhl ve střední třetině odražený puk přímo do obličeje. Gionta se ihned skácel k zemi, s pomocí lékaře nyní odjíždí na střídačku.
První třetina skončila, New Jersey zatím v atraktivní bitvě vedou 3:2.
19
Fayne si jde odpočinout za držení, Devils se budou v závěru úvodního dějství bránit ve čtyřech.
18
Staal uklidňuje hru. Místo přihrávky na volné útočníky volil jiné řešení. A sice pas zpět za vlastní klec. Rangers alespoň mohou v klidu vystřídat a našetřit síly.
17
GÓL! Hokejisté Rangers však bleskově korigují. Prosadil se Marc Staal, jenž zaskočil brankáře svižnou střelou od mantinelu krátce po vhazování.

Nepřehlédněte

Branky:6. Eliáš (Clowe), 11. Eliáš (Jágr, Židlický), 17. Zajac (Jágr, Fayne) - 10. D. Moore (Stralman, Boyle), 17. Staal (D. Moore), 23. Zuccarello (J. Moore, Brassard), 33. Zuccarello (Brassard, Pouliot), 34. Hagelin (Callahan, Stralman), 40. Nash (Stepan), 51. Stepan (trestné střílení)
Devils: Brodeur (Schneider) - Fayne, Greene, Salvador, Židlický, Volčenkov, Gelinas - Josefsson, Zajac, Jágr - Clowe, Henrique, Ryder - Zubrus, Eliáš, Brunner - Carter, Gionta, Bernier.
Rangers: Lundqvist (Talbot) - McDonagh, Girardi, Staal, Stralman, J. Moore, Klein - Kreider, Stepan, Nash - Hagelin, Richards, Callahan - Pouliot, Brassard, Zuccarello - Boyle, D. Moore, Carcillo.