Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác
130 let

Lidovky.cz

Jágr je v Čechách

Sport

  11:04
PRAHA - Hokejový útočník Jaromír Jágr z New Yorku Rangers se v pondělí ráno utajeně vrátil domů do Česka. V jednání o své budoucnosti zatím nijak nepokročil, s generálním manažerem Rangers Glenem Satherem se v minulých dnech v New Yorku minul a po Jágrově návratu do Evropy tak na osobní schůzku s největší ravděpodobností nedojde.

Jaromír Jágr foto: Lidové noviny

V tuzemsku navíc  čeká na možnost jednat s Jágrem generální manažer Omsku Anatolij Bardin. Jágr po svém přesunu z New Yorku pro média nemluvil a k dispozici bude až na páteční tiskové konferenci v Prostějově. Tam včera začalo soustředění Jágr týmu, který má v úterý na programu bowling v Olomouci a o dva dny později v Lipníku nad Bečvou závody na motokárách.

Nejproduktivnější Evropan v historii NHL se po dovolené v Mexiku vrátil v minulých dnech do New Yorku a jeho nejbližší program byl zahalen tajemstvím. Podle zámořských deníků měl zamířit na tenisový Wimbledon za kamarádem Radkem Štěpánkem, ale podle všeho se Jágr do Anglie vůbec nevydá.

Jágr řeší svou budoucnost, protože mu končí smlouva s Rangers a 1. července se může stát nechráněným volným hráčem. On i klub ale mají zájem na prodloužení kontraktu; Sather při draftu v Ottawě plánoval, že se s kapitánem Jezdců konečně setká osobně, ale už to nestihl. Nicméně jednání mezi Rangers a Jágrovým agentem Patem Brissonem prý probíhají. "Jsem si jistý, že spolu budeme brzy mluvit. Není žádný spěch, “řekl Jágr deníku The Post.

Autoři: ,

Večerní parťák na koupací rituál: Vyhrajte balíček od sebamed Baby
Večerní parťák na koupací rituál: Vyhrajte balíček od sebamed Baby

Přebalit, vykoupat, umýt hlavu, pořádně promazat celé tělíčko... Skvělým parťákem pro takový večerní rituál je sebamed Baby. Sháníte-li jednoho...