Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jágr sklidil v tisku chválu za nejrychlejší gól v KHL

Česká hvězda Kontinentální hokejové ligy Jaromír Jágr dnes sklízí chválu v ruském tisku za gól, kterým přispěl k úternímu vítězství Avangardu Omsk v Novokuzněcku 3:2. Pro Jágra to byla pátá trefa v sezoně, v předchozím utkání v Novosibirsku skóroval dokonce dvakrát včetně gólu v prodloužení. Mezi jeho posledními dvěma zásahy tak neuplynula ani celá minuta hry, protože v úterý dal gól ve 38. sekundě utkání, čímž stanovil rekord soutěže.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

F. Adamec

24. 9. 2008 16:19
Kdo neskace neni czech - tankista

Aktuality z webu. Czheshi to EURu osladi. Cech kope za Jelcinovu Chelsea a Jadr hraje za Omsk.  Petr Cech pri navratu do Chelsea: S nahubkem uz chytat nebudu. Veri v Rosickeho rychly navrat i pokracovani Barosovy formy, chce Robinhovi ukazat, ze odmitnutim Chelsea udalal chybu, remiza s Manchesterem je v poradku... Konec sezony v Chelsea, s niz nevyhrali zadnou trofej a treba v Premier League i Lize mistu zustali tesne pod vrcholem, stejne jako evropsky sampionat v Rakousku a Svycarsku, kde ceska reprezentace skoncila uz ve skupine. V jednom mel cesky legionar ve sluzbach Chelsea jasno uz pred nzvratem do Londyna – v nove sezone bude chytat jen v prilbe, jako tankista: „Jizva je zahojena, takze nahubek odlozim, ale prilbu si na hlave dal necham. Jeste rok, dva urcite,“ potvrzoval Petr Cech.

Jagr: Jednou jsem dorazil pozde i do Bílého domu na audienci u amerického prezidenta, zavzpominal Jagr s klukovskym usmevem ve tvari. To uz se ale prevlekal do dresu - jeste prehodil brusle za kopacky a za bourliveho potlesku vybehl na travnik. Do Litomysle dorazila Angelika s Golemem, cimz nemyslime Stanislava Grosse s Michalem Davidem, ale osazenstvo muzikalu, ktere si zahralo exhibicni fotbalove utkani proti tymu Jaromira Jagra.

0 0
možnosti

TTSO

24. 9. 2008 16:07
pro hokejisty jezajímavá na Rusku především míra zdanění

od roku 2001 je v Rusku uplatňována 13 procetní rovná daň ....

 již v roce 2001 se  státní příjem od lidí z původních dvou nejvyšších daňových pásem zvýšil o 30 procent;-P

o tom ovšem místní socialisté nechtějí nic slyšet:-)

0 0
možnosti

Cech

24. 9. 2008 15:11
Dollary, nebo krvave ruble.

Ceskej blbecek - rudej mozek. ;-€

0 0
možnosti

kampelicka

24. 9. 2008 15:13
Re: Dollary, nebo krvave ruble.

Dolary jsou ale jenom z lidskyho masa udelany . Kradeni organu panem Thacim...

0 0
možnosti