Sobota 11. května 2024, svátek má Svatava
130 let

Lidovky.cz

Slavia vyrovnala finálovou sérii.

Sport

  20:19
PRAHA - Hokejisté Slavie Praha napravili zaváhání z prvního duelu, porazili ve druhém finálovém utkání Karlovy Vary na domácím ledě 5:2 a vyrovnali stav série na 1:1.

Jaroslav Bednář ze Slavie Praha (vlevo) a Petr Mudroch z Karlových Varů. foto: ČTK

Před rekordní návštěvou přes šestnáct tisíc diváků se domácí ukázali v daleko lepším světle než včera. Podle vlastních slov totiž zřejmě v prvním zápase Karlovy Vary podcenili. Dnes od začátku za kratší konec opravdu tahali hosté. Slavia celou dobu zůstávala ve vedení a Západočeši stále jen dotahovali. V poslední minutě pak navíc při přesilovce ve snaze o zdramatizování odvolali brankáře, ale Bednář už jen pečetil do prázdné brány na konečných 5:2.

Další utkání se hraje v úterý na západě Čech.

Výsledek:
Slavia Praha - Energie Karlovy Vary 5:2 (1:0, 2:2, 2:0)

Branky a nahrávky: 19. Rataj (J. Novák), 26. D. Hruška (Klepiš), 29. Drtina (Klepiš), 45. Červenka (Bednář), 60. Bednář - 27. Skladaný (Mudroch), 36. Němec. Rozhodčí: Hradil, Mikula - Kalivoda, Charvát. Vyloučení: 7:7. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 16.152.

Stav série: 1:1.

Autor:

Večerní parťák na koupací rituál: Vyhrajte balíček od sebamed Baby
Večerní parťák na koupací rituál: Vyhrajte balíček od sebamed Baby

Přebalit, vykoupat, umýt hlavu, pořádně promazat celé tělíčko... Skvělým parťákem pro takový večerní rituál je sebamed Baby. Sháníte-li jednoho...