Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Slovenští hráči: Měli jsme smůlu. Je nám líto fandů

Jen těžko hledali slova. Slovenští hokejisté byli po čtvrté porážce v řadě o jednu branku na domácím světovém šampionátu zdrcení. "Strašně mě to mrzí kvůli fanouškům," soukal ze sebe kanonýr Marián Hossa. "Nechali jsme na ledě všechno, všichni jsme zničení," doplnil jej nejvyšší a nejtěžší hráč slovenské sestavy Milan Jurčina. Svěřenci kouče Glena Hanlona po porážce 1:2 od Finů již nyní ví, že se do čtvrtfinále nepodívají.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P. Brecík

8. 5. 2011 12:24
realita

G. Group = naprostá pravda. Navíc ještě místní folklór.  Místo v sestavě pro netalentovaného žáčka, dorostence se dá KOUPIT !!!   To se asi v Dánsku, Norskiu, Francii . . . neděje.   Budoucí soupeř jsou tedy maďaři apod.

0 0
možnosti

G. Group

8. 5. 2011 11:58
Bez Česka klesne slovenský hokej na úroveň

rakouského, ukrajinského a maďarského. Jediná možnost pro ně je česko-slovenská společná liga, ale to je asi nereálné. Hráli neefektivní a nemoderní hokej, což není asi trenérem, ten na hraní zas takový vliv nemá. Je to v těch hráčích. Ale nacionalismus Slováků, jejich přesvědčení, jak jsou nejlepší, opět dostalo "na frak". Ale český hokej čeká TOTÉŽ o několik let později, nejsou lidi, talentovaní kluci nemají na výstroj, ne všichni jsou bohatí. Jen si vemte, co stojí jen hokejka a pořádné brusle.

0 0
možnosti