Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Potvrzeno: prestižní Světový pohár bude vysílat Česká televize. I s Jágrem?

Sport

  11:00
PRAHA - Obnovený Světový pohár hokejistů, jenž se bude hrát od 17. září do 1. října v Torontu, bude přenášet Česká televize. Na svém kanálu ČT Sport odvysílá všech sedmnáct utkání, noční zápasy bude druhý den opakovat. Česká televize to dnes uvedla v tiskové zprávě.

Jak často se budou takto radovat Češi na Světovém poháru? foto:  Michal Růžička, MAFRA

Světový pohár se bude letos konat po dvanácti letech a coby nástupce Kanadského poháru se uskuteční potřetí v historii. Na rozdíl od minulých ročníků se celý odehraje na jednom místě, v hale hokejistů Maple Leafs Air Canada Centre.

‚Jágr má nyní jiné myšlenky, než nároďák,‘ řekl Špaček na konci inspekce v NHL

Čeští hokejisté jsou ve skupině A a do turnaje vstoupí hned v první den duelem s domácí Kanadou. Utkání se bude hrát dvě hodiny po půlnoci středoevropského času. V pondělí 19. září se utkají ve 21:00 SELČ s týmem Evropy, což bude výběr hráčů z různých zemí kontinentu kromě Česka, Finska, Ruska a Švédska. Program ve skupině zakončí Češi ve čtvrtek 22. září od 02:00 SELČ proti Spojeným státům.

Ve skupině B budou hrát Finsko, Rusko, Švédsko a výběr severoamerických hráčů do 23 let. Semifinále, v němž se střetnou křížem vítězové a druhé týmy z obou skupin, se budou hrát 24. a 25. září. Finálová série na dva vítězné zápasy začne 27. září a skončí nejpozději 1. října.

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...