Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Úchvatné finále: Bílé peklo usmažilo 'Křídla', Tučňáci zpět ve hře

Báječné, strhující, famózní! Třetí finále Stanley Cupu mezi domácím Pittsburghem a Detroitem nabídlo opět fantastickou hokejovou podívanou. Nádherné akce se střídaly na obou stranách, tempo bylo místo až neuvěřitelné. První třetina přinesla fanouškům čtyři branky, od té chvíle se hrála především taktická bitva. Pevnější nervy měli domácí, v 51. minutě rozhodl o výhře Tučňáků obránce Gončar. Čtvrté utkání se hraje v noci ze čtvrtka na pátek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mára

3. 6. 2009 8:31
O dobýjení energie a životných útocích

Korektor asi ještě spí, čeština pláče. Za starých časů byl součástí přijímacího pohovoru pro adepta řemesla novinářského - ano, diktát. Styďte se, pane Vavrdo, vždyť to je hrůza, nasekat v krátkém článku dvě hrubky, které bijí do očí i takového ignoranta, jako jsem já!

0 0
možnosti

Pan Vavrda :-)

3. 6. 2009 8:57
Re: O dobýjení energie a životných útocích

Dobry den, tesi mne, ze tady mame tolik odborniku na cesky jazyk:-)... a jedini, kteri jej neumi jsou novinari.. Poradim vam - zkuste si psat od rana od 8 jednoho dne, od pul 6 do druheho dne a v tech pul 6 si napiste diktat - jak vy trdite - KRATKY! Uvidime, kolik tam nasekate chyb. A co se tyce korektora, ten bohuzel spi, protoze zadny neni a muzu vam rict, ze aniz by to omlouvalo me chyby, na jinych webech, kde korektora maji, tech chyb sekaji jeste vice... jinak diky za upozorneni..

0 0
možnosti