Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Sport

VIDEO: Kandidát na gól roku v NHL. Milano svoji kličkou napodobil legendární trefy Hertla s Malíkem

Sonny Milano se snaží prokličkovat přes Jamieho Oleksiaka. foto: ČTK

Columbus - Útočník Columbus Blue Jackets Sonny Milano v noci zazářil v duelu NHL proti Dallas Stars rozhodující brankou. Po samostatném úniku oklamal brankáře Bena Bishopa kličkou, kterou v minulosti předvedl Tomáš Hertl či Marek Malík.
  12:27

V 50. minutě utkání to byl rozhodující moment.

Jakob Lilja našel ve středním pásmu přihrávkou Sonnyho Milana, ten si prohodil puk mezi dvěma obránci Dallasu a elegantní kličkou obelstil Bena Bishopa a zvýšil na 3:1. Blue Jackets svůj náskok dokázali udržet, když pět sekund před koncem korigoval na konečných 3:2 z pohledu Modrokabátníku Joe Pavelski.

Aspirant na gól roku v podání Sonnyho Milana proti Dallasu:

Branka třiadvacetiletého amerického talentu se stala hlavním tématem dnešních zápasů, Milano napodobil trik, který v minulosti předvedl obránce Marek Malík a Tomáš Hertl. 

Útočník San José Sharks po tříbodovém představení kdy vstřelil gól a k němu si připsal dvě asistence, pomohl San Jose k výhře nad Carolinou 5:2.

„Bylo to opravdu, ale opravdu pěkné. Každý, kdo se se mnou kdy setkal, mi hned říká, že to video zná. Uplynula od té chvíle už dlouhá doba a lidé si o tom stále povídají,“ vzpomíná Malík na svoji slavnou trefu.

Legendární nájezd Marka Malíka v zápase proti Washingtonu Capitals:

Stane se Milanova trefa nejhezčí brankou sezony?

Autor:

VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!