Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav
130 let

Lidovky.cz

Co tomu říká fotbal?

Sport

  10:56
PRAHA - Známý bojovník za čistotu českého fotbalu a šéfredaktor redakce sportu České televize Otakar Černý opět prokázal, že je mužem na svém místě. Ačkoli médii proběhla informace, že se Mladá Boleslav mohla se Slavií domluvit na vítězství Pražanů, kterým jde o titul, Česká televize zápas vysílat nebude.

Slavii v televizi dnes neuvidíme. foto: ČTK

Diváci tak z ligového kola, jehož zápasy se hrají ve stejný čas, mohou sledovat pouze zápas pražské Sparty s Baníkem Ostrava na ČT 2. Namísto souboje slávistů s "Bolkou“ potěší Černý diváky sportovního kanálu ČT 4 napínavým dokumentem Fotbalová škola, talk-show hokejového komentátora Michala Dusíka a přímým přenosem utkání v beachvolejbalu ze Štvanice.


Právě přípravou tohoto přenosu Černý odůvodňuje, proč nebude v televizi fotbal z Mladé Boleslavi. Přesto, že představitelé klubu marně žádají veřejnoprávní televizi, ať zápas vysílá, už jen proto, aby mohl národ vidět, že slávistům nic neprodali. Beachvolejbal je ale beachvolejbal. Černý alespoň slibuje, že zápasy z posledního ligového kola už bude ČT vysílat operativně "na přeskáčku“ podle zajímavosti vývoje na jednotlivých stadionech.


To už ale může být divákům vcelku jedno, o titulu se může rozhodnout již dnes. Možná je nakonec dobře, že fotbalové mistrovství Evropy skončilo na Primě.

Autor:

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....