Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Fotbal sobě

Dnes se koná ligové shromáždění, na kterém mají představitelé fotbalu řešit problém násilí na stadionech. Nutno říci, že fotbalový svaz ke kauze přistupuje značně ofenzivně - kluby jako pořadatelé nadále odmítají přijmout plnou odpovědnost za to, co se při jejich akcích děje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kuko

8. 4. 2008 21:12
Četli jste?

http://www.ceskenoviny.cz/domov/index_view.php?id=306010" target="_blank" rel="nofollow">http://www.ceskenoviny.cz/domov/index_view.php?id=306010

Chlapec s výbušninou manipuloval na tamním hřišti, kam si ji přivezl na fotbalový zápas, upřesnila mluvčí bruntálské policie Pavla Tušková.

Nevím, proč by na takové parchanty měla dávat pozor Policie, i mnou placená.

0 0
možnosti

Olda

9. 4. 2008 7:50
Re: Četli jste?

Paní mluvčí, placená mimojiné i z Vaších daní, pouze papouškuje nepřesné údaje. Dotyčné hřiště sloužilo v danou dobu jako centrum pro závod v orientačním běhu, s fotbalem neměla tato akce nic společné. Policie tyto závody nezajišťovala.

0 0
možnosti

IDOL

8. 4. 2008 19:53
Z ARCHIVŮ

Z ARCHIVU ÚSTECKÉ KRAJSKÉ SPRÁVY STB - ZE SPISU "BIDLO":

Žadatel: vojín Karel Bidlo, nar. 1952  Věc: Přihláška do informátorské služby STB.  Datum: 7. 11. 1971 "....... Chtěl bych poskytovat informace o mládencích ve vojenské službě nejen tzv. kontrášům i když jsem ještě na vojně, ale dnes bych chtěl poskytovat informace taky vám. Někteří neuvědomělí vojáci si se mnou chtěly vyřizovat účty pomocí najatých násilníků a když na to nesehnaly peníze, tak požadovaly alespoň abich dostal tzv. deku, což je porušením vojenského řádu! Nejsem žádný chudák paskřivec na těle i na duchu a nezplodil mně věčně ožralý syfilitik, níbrž můj soudruh otec je členem KSČ a pomocníkem SNB u nás v Ústí - Střekově. Moje mamka je známá žilinská komunistická aktivistka a ne špinavá smradlavá prostitutka, jak o ní hovoří někteří nepřátelé našeho socialistického zřýzení......"

PS ...... Přepis z Bidlova rukopisu je autentický - včetně gramatických chyb. 

0 0
možnosti

Tomas Pansky

8. 4. 2008 17:57
... snad jen nekolik poznamek ...

Vidime zde hru na schovavanou a pretlacovani.  Vlastnici fotbalovych klubu nechteji ztratit poradkovy servis, ktery jim zadarmo poskytuje stat.  A tak hrozi, ze pokud stat ustoupi, musi potom nest nasledky.  Pan Langer zacal sympaticky, ale hrozi, ze se mu podlomi kolena.  Pokud by vydrzel, vlastnici by museli jednat a zvolit nejlacinejsi reseni - aktivni pristup k ochrane divaku: absolutni zakaz pristupu na stadion s jakymikoliv predmety (coz zahrnuje transparenty, sklenene lahve s pitim, atd); divacke ochody jsou rozdeleny do mensich oddilu pomoci barier (ploty, zdi, ...); snizeni divackych kapacit na stadionech, kde permanentne dochazi k vytrznostem.  Tohle je obrana, kterou kluby nechteji prijmout a volaji po policejni ochrane.  Podvolime se jim?

0 0
možnosti

david

8. 4. 2008 15:20
Sportbyznys

- nadpis jsem si vypůjčil od předešlého diskutujícího, protože se perfektně hodí k našim fotbalistům, hokejistům... To, co vyvádějí tzv. skalní hovada na stadionech, nemá s fanděním klubu nic společného. Dobře to vědí bafuňáři, sportovci i policie. Souhlasím s tím, že Langr odmítá na stadionech zaměstnávat desítky policistů, kluby dělají evidentně mrtvého brouka. Poslední extempore "fanouška" s vytrženým praporkem na hřišti: nechal bych ho - blba běhat, až by se uhnal. Hráčům a policii bych doporučil klídek, posadit se na tu chvíli pěkně třeba na plochu a NIC, jen ho blba pozorovat. To samé s hovady v klecích: hodí - kamkoliv jednu jedinou dýmovnici? odpískat to a ende. A zase, pěkně se všichi hráči v klidu začnou pomalu vytrácet do kabin a šílený dav tvrdého jádrta utře hubu. Nebude na co koukat. Stejně fotbal nesledují, s určitým plánem bordelu táhnou už městem. PS: Protihráči by se mohli případně do šaten trousit pěkně společně vedle sebe - zapříst i přátelský rozhovor..., podat si ruku..., ať ty hovada vidí, že v tom jejich vynuceném bordelu NIKDO hrát nebude. Stále není jasné, jestli naše kluby stojí o fanoušky a příznivce fotbalu nebo o vypatlaná agresivní hovada. ;-P         

0 0
možnosti

Bobo

8. 4. 2008 14:58
no to je jasný

jinak na fotbal skoro nikdo nechodí protože se na to až tak moc koukat nedá.

0 0
možnosti

Mikro

8. 4. 2008 11:45
"Poděkování"

Zatím všichni mají o fanoušky i "fanoušky" zájem. Viděli jste přeci, že po derby všichni hráči děkovali divákům, včetně těch grázlů. Že s nima chtějí něco dělat bude poznat až jednou konečně na ně místo poděkování vystrčí zadek. Ale to by bylo možné asi jenom ve sportu, ne v sportbyznysu...

0 0
možnosti

anton

8. 4. 2008 10:26
fotbal na rovinu

když mají fotbalové kluby miliony na nákupy hráčů,tak musí také najít statisíce na ochranu diváků před rváči a chuligány

0 0
možnosti

david

8. 4. 2008 15:21
Re: fotbal na rovinu

souhlas

0 0
možnosti

PV

8. 4. 2008 9:53
Fotbal opravdu sobě

Je načase aby se fotbal stal opravdu skupinou lidí, která se stará sama o sebe a hlavně za své !!!!!!!!!! Mě jako daňového poplatníka fotbal nezajímá a mám ho ještě prostřednictvím policie platit ??? Na stadionech at se třeba pozabíjejí, a když opustí jejich brány tak řezat, řezat, řezat !!!!!!

0 0
možnosti