Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Hlásali 'Košťál ven!' A dočkali se

Fankluby fotbalových funkcionářů se v Česku obvykle nevyskytují. Odcházející místopředseda ČMFS Vlastimil Košťál ale vyvolával natolik silné emoce, že se naopak sdružovali jeho odpůrci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kyle

1. 1. 2009 8:51
Konec vepřové hlavy

Jak stylové ! Vařený vepřový rypák je tradičním pokrmem silvestrovské večeře. Patrně ten prasoid našel kupce.R^R^R^(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

0 0
možnosti

mil@n

31. 12. 2008 13:43
Díky pane Košťál !

Pod jeho vedením reprezentace vzkvétala R^

0 0
možnosti

Ronaldo

31. 12. 2008 11:29
Nespravedlivá kritika

Je zajímavé, že se Košťálovi příčítají všechny neúspěchy, ale úspěchy žádné. Když někdo tvrdí, že může za večírek v hotelu Praha nebo za chybu brankáře Čecha v utkání s Tureckem, tak by se snad také mělo říct, že když byl prezidentem Sparty, hrávala tato pravidelně ligu mistrů, a to často s velmi dobrými výsledky, v lize neměla v podstatě konkurenci a reprezentace, v době, kdy byl Košťál předsedou svazu, dosahovala rovněž vynikajících výsledků. Čili když odhlédneme od dohadů, drbů a emocí a podíváme se na data, tak byl Košťál rel. úspěšný ve svých vrcholných fukncí. Slušelo by se mu spíše poděkovat. Co se týká korupce, nikde v žádném vyšetřování, natož obvinění nefiguruje, rovněž Spartě se nic takového nikdy vůbec neprokázalo , všechno jsou jako obvykle jen klepy a drby. Závěr je, že Košťál nebyl třeba žádný velký sympaťák, ale je rozhodně velmi schopný manažer a jeho působení v nejvyšších funkcích je spojen S OBJEKTIVNÍMU ÚSPĚCHY. To nelze zpochybnit, a proto nechápu tyto nactiutrhačné komentáře...

0 0
možnosti