Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak vyklidit stadiony

Šéf profesionálního fotbalu Ivo Lubas nemusel čekat ani na mimořádně svolané ligové shromáždění, aby zjistil, co si kluby myslí o jeho nápadu odrazovat fanoušky od cesty na venkovní zápasy. Reakce na svérázný způsob „boje“ s výtržníky přišla jako blesk.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

honza

5. 4. 2008 22:11
uzavřít stadiony

Myslím, že nadešel čas, aby při prvém projevu kreténů narušující utkání, rozhodčí zápas ihned ukončil a dotyčnému klubu bylo uloženo hrát minimálně další tři utkání před prázdným hledištěm. Kvůli těm kreténům stejně nikdo jiný než vylízané hlavy na fotbal nechodí.

0 0
možnosti

Petr

5. 4. 2008 10:06
možné řešení

možná by proti chuligánům pomohlo, kdyby nebyli v uzavřených sektorech, ale mezi lidmi, žádný normální člověk přece nevyrve sedačku, když bude vedle něj sedět táta s malým klukem...

0 0
možnosti

IDOL

5. 4. 2008 8:31
JEŠITNÝ, NEPŘÍLIŠ VZDĚLANÝ HLUPÁK, JE V ČELE STÁTU

.... PŘEDSEDOU VLÁDY JE PRIMITIV  A .........

PS ...... NÁŠ FOTBAL BY MĚLI REPRESENTOVAT EINSTEINI?

0 0
možnosti

karel 4

5. 4. 2008 8:30
Řešení problému :)))

Postavil bych 4 stadiony na bývalé vuj. střelnici Milovice - Mladá, na každém by se hrálo ráno, odpoledne, večer - za 2 dny by to bylo kompletní ligové kolo.

Jel by tam jen ten kdo by chtěl, pro náročnější bych zprovotnil místní letiště, kdyby se našel odvážný hoteliér tak i to .........

Druhá varianta: hrát tam kde dnes, ale bez diváků, zápasy by přenášely placené TV.

Pokud si fotbal nedovede poradit sám, nemůže chtít, aby na to dopláceli všichni, i ti, které to nezajímá.

0 0
možnosti

bobek

5. 4. 2008 3:54
konečné řešení

vybombardovat, vyplynovat ,plamenometem žahnout ,a zahrabat stejně se na to nedá koukat(Y)

0 0
možnosti

Pisatel

5. 4. 2008 2:32
Ryba smrdí od hlavy....

Jaké vedení, takový je i fotbal. Ať ti šmejdi ve vedení si pořádají svoje podvodné bojůvky se svými čím dál víc neschopnými a nešikovnými gladiátory za svoje peníze - brzo je to přestane bavit! Policii samozřejmě musí platit pořádající oddíly, ze vstupného! Když ale dostanou stamiliony ze Sazky a další stamiliony od kamarádů-sponzorů z velkých firem vydělávajících na nás malých spotřebitelích za přihlížení a za podpory státu, pak je to, a bude čím dál víc, těžké. Vzpomínáte na ty kritiky před dvaceti léty, že fotbalisté-tzv. amatéři si chodí do fabriky (ČKD, OKD,...) pro výplaty? Že berou třikrát víc než jiní pracující? Dost schizofrenní postoj, taky byly černé fondy, ale - stejně jako v jiných oblastech života, byla násobně menší korupce, násobně méně peněz ve fotbalu, a tím pádem násobně méně amorální a nespravedlivé bylo počínání fotbalových bossů i fotbalistů. Kdo si  dovolil demolovat stadion? Dnešní pitomci, zvaní nevím proč různými pro ně lahodně znějícími názvy, jsou jen výplodem bezbřehého liberalismu v celé naší společnosti. Ti funkcionáři a pořadatelé, co mají rádi fotbal, mnoho nezmůžou - mají se dát za čestné chování a za tvrdý postup vůči šmejdům ve vedení fotbalu či vůči pitomcům říkajícím si tvrdé jádro fanoušků, zavřít nebo alespoň jinak šikanovat? Fotbal je stejný jako celá stávající společnost. Slušní jsou bezradní......8-o8-o8-o

0 0
možnosti

Jiří

4. 4. 2008 16:48
pořádek

Proč ne jako na Slovensku nebo Rakousku, když si pořadatel neví rady s fanoušky a není schopen zajistit pořádek a bezpečnost na stadioně, potom může požádat policii o zásah.

Zásah policie samozřejmě platí pořadatel z vlastní kapsy.

To by šly asi ceny vstupenek pěkně nahoru.

0 0
možnosti

HlavaXXII

4. 4. 2008 16:18
Jen jestli

to není tím, že mentální úroveň fotbalových bafuňářů se příliš neliší od těch co na stadionech dělají bordel. Apropos, není třeba vymýšlet vymyšlené, ve Velké Británii praktikují už mnoho let systém, který chronické rváče a výtržníky na stadion prostě nevpustí.

0 0
možnosti

Martin

4. 4. 2008 15:14
dokud

se věci nebudou pojmenovávat pravými jmény a nebude se říkat že je to banda kriminálníků a primitivů, ale budou se vymýšlet vznešená jména jako tvrdé jádro fotbalových hooligans, tak se věci k lepšímu ani pohnout nemohou. Ti primitivové si totiž pak myslí, že jsou nějaká opravdu legální uznávaná a navíc obdivovaná skupina.

0 0
možnosti

Pisatel

5. 4. 2008 2:12
Nazývat věci pravými jmény....nehodí se? Komu?Proč?

R^R^R^

0 0
možnosti

jojo

4. 4. 2008 14:39
chcete mit prazdny Stadiony?

poslete tam zpivat Vondrackovou...;-D;-D;-DR^R^

0 0
možnosti