Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

KOMENTÁŘ: Za brutální faul přišel o titul. Trest je to patřičný, šampion by pravidla znát měl

Kdo by měl znát pravidla svého sportu lépe než současný šampion největší světové organizace daného sportu? Rus Petr Jan patří v UFC mezi nejlepší bojovníky své váhové kategorie. Ve slavné MMA soutěži odbojoval již osm zápasů, představil se i na pražském galavečeru. Vzhledem k tomu, že sbírá jednu výhru za druhou, dostal v červenci loňského roku možnost zápasit o titul šampiona bantamové váhy. A uspěl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vzhledem k tomu, že článek vyšel až pondělí, dalo se i doplnit, že nový šampion byl hned poté lékařem propuštěn jako zdravý a pás šampiona patřičně oslavil. To vedlo mnohé k pochybám, zda to koleno bylo opravdu tak devastující, jak v kleci předváděl. Na druhou stranu, Yanovi rány nezvládal tak dobře jako Yan ty jeho. Jak to bylo se nikdy nedozvíme. Yan spoléhal na svůj tým, který očividně nezná pravidla (a nebo ze svého úhlu pohledu neviděli, že soupeř pouze zvedl ruce avšak ne koleno). Potom to vypadalo na zkrat. Podobný kop v zápase už předvedl, tentokrát příliš brzy. Že se oba borci nemají rádi, bylo jasné už před zápasem. Zatímco u některých borců je to pouze divadlo pro lidi, u těhle dvou to hrané nebylo.

0 0
možnosti
PM

Imbecilní sport pro imbecilní fanoušky, jinak se to definovat nedá

0 0
možnosti
Foto

Nechápu jak může být v dnešní podobě povolen tento boj v kleci, kde primárním zájmem je druhého praštit, urazit mu hlavu nebo zlomit kosti. A ještě na to běží reklamy v denní dobu, kdy to můžou vidět i malé děti. Vidí tam krvavá individua navzájem si způsobující zranění a bolest. To odhalené ňadro můžete v tv pustit až po desáté večer. Fakt divná doba.Rv

0 0
možnosti