Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

Podobnou hrůzu jsem s Baníkem ještě nezažil

Sport

  0:03
OSTRAVA - Kdybych měl chlívárnu s Plzní popsat hned po příchodu domů, asi by se můj text nedal publikovat. Po několika dnech hlava přece jen vychladla.

Baníkovci bojovali, ale nestačilo to. foto: ČTK

Vážení kopálisté z Bazalů, vezměte laskavě na vědomí, že klub, to nejste jen vy, ale také znak, barvy, dres, stadion a fanoušci. Zatímco všechno to, co jsem zmínil, bylo v sobotu v pořádku, vy jste jakožto součást celého soukolí selhali. 

Svoji práci ukazujete veřejnosti, chodíte hrát do arény před publikum, tak se chlapsky srovnejte s kritikou. Přísahám, že podobnou hrůzu, jako byl poslední ligový mač, jsem u Baníku ještě nezažil. Jedině Franta Rajtoral, Mario a snad i Střihavka byli v pohybu, zbytek stál. Ano, bylo to bez pohybu. Všechno pomalé, rozehrávka bez jiskry a pořád do strany, jak u blbých, balony hrané vrchem, žádný moment překvapení, no zkrátka hnus na entou. 

V koutku duše ale věřím, že tento skandál ukončí lemplovství a nyní přijdou lepší časy. Přiznávám upřímně, že kdybych nemusel dál psát tento sloupek, nějakou dobu bych na Bazaly nešel.
 Prohrát může každý, i víckrát za sebou, ale ne způsobem, jaký jste, chlapci, předvedli s Viktorkou. Vztek mě přešel, ale bolest v modrobílém srdci zůstává.

Autor (40) je zatvrzelý konzervativec a hrdý Chachar, který si paličatě stojí za svým, že Baník je king a patří do Slezska a nikdy ne na Moravu.

Autoři:

AURES Holdings a.s.
PRACOVNÍK PODPORY PRODEJE (A12500)

AURES Holdings a.s.
Olomoucký kraj
nabízený plat: 30 000 - 32 000 Kč