Středa 15. května 2024, svátek má Žofie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Podobnou hrůzu jsem s Baníkem ještě nezažil

Kdybych měl chlívárnu s Plzní popsat hned po příchodu domů, asi by se můj text nedal publikovat. Po několika dnech hlava přece jen vychladla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

gozer

10. 4. 2009 0:28
Myslel jsem, že mame kratke zobaki, ni paměť.

Synku, nato, že je ti sorok, tedy stejně, jako mi, se toho pamatuješ malo. Neni to zas tak davno, co bylo dva tisyce věrnych rado za věči bidu a třynacty flek. Tehdejši for: " Jaki je rozdil mezi Banikem a Bohemku? ???? Žadny, oba budu hrat přyšti sezonu druhu ligu." by ti moh osvěžit paměť. Když se ponořim ešče hlouběji, vybavi se mi pamatny mač s Lokomotivu Košice, po kterym Ostravu kolovala prupovidka: "Schalke 04 - Banik 05".

0 0
možnosti

Dan Rojan

13. 4. 2009 10:08
Re: Myslel jsem, že mame kratke zobaki, ni paměť.

Zdravím a děkuju za krátký výlet do minulosti. Já vím, bylo i hůř. Tuším sezóna 200/2001, nebo 2001/2002 byla šílená. Čtrnáctý flek. Včil je ale potřeba burcovat a lamentovat, bo konkurence nás přejede ani nebudeme vědět jak. Znám pár synků z Baníku a ti mi potvrdili, že problém jsou peníze, resp. výplaty. To ale neznamená, že dobré jméno klubu můžou spláchnout do žumpy. Tož tak jaksik sem chtěl popsat svoje postoje. :-) Zdař Bůh a pěkný den.

0 0
možnosti