Středa 8. května 2024, Den vítězství
130 let

Lidovky.cz

Sport

SLÁVISTA: Titul i pohár máme v kapse, tak na to poslední kolo postavte dorostence

Trenér Trpišovský se špílmachrem Stanciem foto: MAFRA

Já bych tu sezonu dohrál s mladými. Devalvace soutěže? Určitě ne. Už v uplynulých zápasech bylo vidět, že naši hráči mají na nohách přivázané kameny. A se zátěží se běhá daleko hůře.
  15:05

Rozhodnuto, sestupuje také Starkova Příbram. Děkujeme Pardubicím, my byli strašní, zlobil se kouč Teplic

Zvláště zřetelné to bylo v poháru s Plzní. Člověk se místo požitku z fotbalu bál každého skluzu soupeře. Ačkoliv fotbal hraný od podlahy mám rád, Provodovo zranění bylo varováním.

Dohrává se z povinnosti. O mistrovi i vítězi poháru je beztak rozhodnuto. Slavia je nejlepší. Reprezentanti dostali příkazem volno, aby nabrali síly před nadcházejícím Eurem.

Slavia - Karviná: Holeš slaví.
Slavia - Karviná: Simo Deli při děkovačce.

Přesto na hřišti o Ligu mistrů hrajícího Jablonce nebylo příliš vidět, že chybí devět hráčů oproti sestavě v poháru. A to je pro mě více než výsledek samotný. To je známka toho, že z Edenu může pár hráčů, jak bývá zvykem, odejít. Bez ohledu na případné posily, už teď se na uvolněná místa hlásí několik vlčáků, kteří by měli dostat šanci.

A s kým příště na Budějovice? Postavte klidně kluky z dorostu, pro ně bude zážitkem zahrát si před diváky a já jako fanoušek nebudu trnout, kdo si přetrhá vazy.

A co víc, na takové zápasy se nezapomíná!

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!