Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Slávistická paličatost

Jsme jako diamant, který trčí z bláta českého fotbalu, řekli si zřejmě šéfové Slavie a rozhodli se jednat. Když jim Česká televize nabídla za televizní práva k pohárovému utkání s Aston Villou příliš malou částku, urazili se. "Sešívaní" hrají nejlepší fotbal na nejkrásnějším stadionu v zemi, a tomu přece musí odpovídat i příjmy, ne? Slavia prostě v televizi nebude. Zvykněte si.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jirka Fetr

22. 11. 2008 14:19
taky nesouhlasím

V médiích proběhla informace, že částka nabídnutá ČT se rovnala ceně cca 140 lístků. Vůbec se nedivím že se Slávie nenechala vydírat a počkala si na komerční nabídku od Angličanů a NovaSportu. Zápas jsem kvůli tomu neviděl, ale mám pro jednání Slávie plné pochopení. Žijeme v tržní společnosti. Autor článku tvrdí že Slávie se vrací jednáním o 60 let zpátky. Já tvrdím že myšlením je tomuto návratu blíže autor.

0 0
možnosti

BH

21. 11. 2008 12:56
Nemáte pravdu

Jsem fanda Slavie a zápas jsem neviděl, ale tvrdím, že udělali dobře. Nechat se CT vydírat ? Proč ??

0 0
možnosti

Naprostý souhlas

22. 11. 2008 8:35
Re: Nemáte pravdu

Všichni vykládají, co by měla Slavie udělat, tedy prodat pod cenou. Nikdo nemluví ale třeba o tom, že ČT si fanoušci fotbalu takové přenosy platí v koncesionářských poplatích, že ČT může vysílat reklamu, najít třeba sponozora přenosu. To by ovšem O. Černý musel sebou hnout a možná by i vztahy s inzerenty a sponzoty musely být nastaveny jinak, než na osobní vyžírkovství. A je tu ještě jedna věc. Slavie je de facto běžnou a.s. a nebylo podezřelé a nevystavil by se dokonce i právnímu riziku ten, kdo by prodal přenos nepřiměřeně levně?

0 0
možnosti