Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav
130 let

Lidovky.cz

TIME OUT LN: Ještě hlouběji do bahna

Sport

  9:00
PRAHA - Ta nejistota může trvat několik týdnů a možná i měsíců. Předseda fotbalové asociace Miroslav Pelta předal důkazy o nekalostech v tuzemské kopané protikorupční policii, která ihned nařídila bobříka mlčení.

Miroslav Pelta. foto: ČTK

Z pozice fotbalového šéfa v danou chvíli zřejmě nebyla jiná cesta. Tedy aspoň, jestli jsou informace tak závažné, jak naznačovala jeho tvář v úterý.

Přesto je zárodek možné velké fotbalové kauzy trochu nešťastný. Kdyby se Křetínský sešel s Peltou v soukromí a společně by předali informace policii, veřejnost by se dozvěděla až o výsledku vyšetřování. Zmizely by desítky spekulací, které fotbal zaráží do ještě hlubšího bahna.

To, že o fotbalových výsledcích v Česku vždycky nerozhoduje jen výkonnost, tuší asi každý. Je nutné proti tomu bojovat. V době embarga jsou ale podezřelí úplně všichni: hráči, funkcionáři i rozhodčí. Liga však pokračuje.

A těžko fanoušci uvěří při každém sporném momentu, že se jen někdo ukopl nebo upískl.

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...