Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

VAVRDA: Rangers se slabošsky schovávají za ‚rasismus‘. Bude trestán ostřeji než kop na hlavu Koláře?

Jak začít ohlédnutí za čtvrtečním večerem ve skotském Ibrox Parku, domácím to stánku Rangers FC? Vlastně paradoxně od konce. Od dění po zápase a druhý den. Určitě je namístě ocenit Slavii, která se podruhé v posledních třech letech dostala do čtvrtfinále Evropské ligy, kde ji čeká třetí jarní výlet na ostrovy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Rasismus je názor, že se lidstvo vyvíjelo na různých místech v různých podmínkách různou rychlostí a směrem. Tím vznikly u různých ras a skupin různě položené Gaussovy křivky vlastností, což vyjadřuje v podstatě pravděpodobnost té vlastnosti.

Dnes je rasismus sebeobrana bělochů.

0 0
možnosti
MV

Kudela se zachoval jako úplný hňup. Bez ohledu na to co řekl. Zbytečně jim nabil. Za stavu 2.0 a 3 minuty do konce proti oslabenemu týmu. To je neomluvitelné a měl by dostat pořádný flastr. Teď se bude řešit nějaké slova místo těch skotských prasaren.

0 0
možnosti
VP

Zvědavých je nás víc pane Vavrdo,ale očekávám,že celá tahle fraška bude obráceno proti Slávii. Neskutečná fraška nevpuštěný hráčů do kabin,vypnuté kamery,výrok obránce,že v závěru zápasu chtěl někoho fyzicky zlikvidovat.

0 0
možnosti
KK

Celé utkání byli naši hráči provokováni brutální hrou soupeře. Náš brankář byl úmyslně zraněn a vyřazen ze hry. Zákrok na našeho brankáře mohl být i smrtelný. Tvrdím, že hráče GR vyprovokoval jejich trenér urážkami až rasistickými na adresu našeho týmu. Jen ukázněnost našich a jejich sebeovládání nevedlo ke rvačce na hřišti, kterou by si GR přál. Sleduji fotbal již mnoho let, ale tak brutální a provokující hru jako teď od GR jsem ještě neviděl.

0 0
možnosti
FJ

Budu brát v potaz verzi, že běloch nazval černocha opicí. To je důvod ke kopu do hlavy? A kop do hlavy by tedy mohl být důvod k zastřelení černocha? A co kdyby mu běloch řekl lední medvěde. To by černoch také kopal? Asi ne, protože podobnost ledního medvěda s černochem je mizivá, ale podobnost černocha s opicí (lidoopem) je značná. Bojí se snad černoch, že si ho lidé spletou s opicí?

0 0
možnosti
HD

Tahle úvaha fakt zavání rasismem. Kop do hlavy s tím neměl nic společného, spíš jen se zoufalstvím Britů, že prohrávají a se snahou vyřadit gólmana. Jen bohužel ta pře o (údajný) rasismus je obezličkou, proč o tomhle útoku nepsat.

0 0
možnosti
HD

Bylo jasné, že se můžou srazit, ale na videu je jasně vidět, že Roofe po tom, co trefil míč, rozhodně nesměřoval nohou dolů, ale naopak nahoru proti soupeřově hlavě. To, že se vytáhne rasistická karta, když už nevím kudy kam, je bohužel vizitka dnešního světa,.

0 0
možnosti
PM

P98a27v60e96l 41M68a65š70e64k

20. 3. 2021 11:51

Vavrdo, jestli máte pocit, že svým blábolem pomáháte Slávii, tím, že motáte dohromady svoje konspirace, tak vám tam chybí fakta:

1) Při normálních nadávkách si hráči nikdy nezakrývají ústa.

2) Deli a Sima zůstali stát stranou, bylo vidět, že jim to není příjemné.

3) Náhradní brankář bezelstně na videu přiznal, co Kúdela skutečně řekl, a pak se už jen ve stylu Ujfaluši snažil svoje svědectví popřít.

4) Celou dobu na stadionu běžely kamery a zaznamenávaly tyhle projevy slávistů, než opustili stadion.

Tvrdík se sice snažil hned na začátku pozměnit obsah urážky, ale bohužel nemá inteligentní lidi v týmovém managementu (viz bezmozek Řehák), kteří měli hráčům okamžitě zakázat jakékoliv komentáře!!!!

0 0
možnosti
HD

"Náhradní brankář bezelstně na videu přiznal" - to není pravda, on jenom řekl, že Britové tvrdí, že tohle někdo řekl

0 0
možnosti
VD

Tak hlavně že naše reprezentace poklekla před černochy v podvolení. Tohle jsou už výsledky.

0 0
možnosti
MF

Slavia by měla u českých soudů podat dvě žalovy, jednu za pokus o zabití a druhou za plánované napadení . To jsou trestné činy a ti dva hráči jsou povinní se dostavit k českým soudům. Pokud ne, může na ně soud vydat evropský zatykač a interpol oba násilníky zadržet kdekoliv v Evropě i ve VB.

0 0
možnosti
PM

P20a13v76e13l 45M55a77š11e78k

20. 3. 2021 11:52

A na náhradního brankáře Slávie, že pracně budovanou variantu Tvrdíka tak bezelstně shodil se stolu ;-D

0 0
možnosti
MB

Jsem jen zvědav, jak mazlavě se z toho UEFA vykroutí, potrestá Kúdelu za rasismus a vyzve k rasové snášenlivosti a kdo z našich papalášů se první ohne.

0 0
možnosti