Sobota 8. června 2024, svátek má Medard
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Bajc: Už to mezi námi zase začíná fungovat

Slovinský trenér Vasja Bajc ve službách české reprezentace ve skoku na lyžích tvrdí, že navzdory nesplněným touhám na olympijských můstcích, začíná tým zase normálně fungovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Raff

21. 2. 2006 11:30
Svaz
Asi trochu naivne, ale doufam, ze se po "vysledcich" tenhle olympiady podari rozprasit aktualni generalitu lyzarskeho svazu, nic tam nefunguje, vsichni jsou proti vsem, bafunari si jen hrabou pod sebe a vozej se po akcich a vysledky hovori za vse  Ale on to asi odnese jeden chudak Zalcik ...
0 0
možnosti

Jary

20. 2. 2006 20:06
Bajc vs. Sakala
Jestli Vasja odejde, tak nevim nevim jak to bude vypadat s naším skokem. A opravdu nechápu postoje Sakaly proč šije do Bajce!? Pro mě to přestává být český (ex)skokan a začíná mi to připadat, jako by ho najali němci, aby rozhodil Jakuba... a navíc na jeho stránkách skoky.cz, jakmile upozorníte na to, že je Sakala proti Bajcovi a tím i proti naší skokanské reprezentaci, tak vás vymažou a už vás tam nepustí. Prostě čecháčkovské poserství!
0 0
možnosti

Jary

20. 2. 2006 20:05
Bajc vs. Sakala
Jestli Vasja nevim nevim jak to bude vypadat s naším skokem. A opravdu nechápu postoje Sakaly proč šije do Bajce!? Pro mě to přestává být český (ex)skokan a navíc na jeho stránkách skoky.cz, jakmile na upozorníte na to, že je Sakala proti Bajcovi a tím i proti naší skokanské reprezentaci, tak vás vymažou a už vás tam nepustí. Prostě čecháčkovské poserství!
0 0
možnosti