Středa 29. května 2024, svátek má Maxmilián, Maxim
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Bauer: Celá Žalčíkova práce je pryč

Zdálo se, jako by nepříjemné události kolem nominace české štafety Lukáše Bauera nerozhodily. Včera se v olympijské vesnici v Sestriere smál naprosto bezstarostně, jako slunce za okny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Frank

21. 2. 2006 14:24
aspoň to nezapíral
Pan Žalčík jistě udělal kardinální blbost, ale koho z našich politiků, manažerů, zkorumpovaných soudců atd. jste viděli přijít před kameru a říct: "Je to má vina a nikoho jiného"? V tomhle se zachoval jako chlap.
0 0
možnosti

jerry

21. 2. 2006 12:49
Bauer je formát
Je vidět, že Lukáš Bauer je formát a dovede se zastat člověka, který určitě pro český tým udělal hodně práce. Je s podivem, že do Žalčíka teď kopou lidé, kteří do lyžování vůbec nevidí. Udělal hrubou chybu, ale při hodnocení jeho práce je potřeba dát na jednu stranu pozitiva a postavit je proti negativům. Z toho vychází asi Bauerovo hodnocení "na velmi slušné úrovni". A taky objektivně zhodnotil šance naší štafety, pokud by finimanem byl Šperl.
 
0 0
možnosti

Roy

21. 2. 2006 12:07
Pořád nechápu
Proč, když byl napsán Šperl jako náhradník, nemohl prostě Kožíšek nahlásit, že má teplotu/průjem/kocovinu a pustit na start náhradníka? Bylo by to dle pravidel a tudíž košer. Celé to na mě působí dojmem, že se buď pánové před závodem pohádali a dělali si naschvály nebo, že Šperl sezobl něco, co by mu mohlo pokazit dopingovou kontrolu a bylo třeba jej "nenápadně" uklidit. Nechci být zbytečně paranoidní, ale první varianta mi, vzhledem k dospělosti všech aktérů, připadá mnohem méně pravděpodobná.
0 0
možnosti