Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Besketbalistky skončili ve čtvrtfinále

České basketbalistky prohrály ve čtvrtfinále olympijského turnaje s favorizovanými mistryněmi světa z Austrálie vysoko 46:79. V Pekingu tak svěřenkyně trenéra Jana Bobrovského obsadí sedmé, nebo osmé místo, o čemž rozhodne výsledek dalšího dnešního zápasu Korea - USA.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pavel

20. 8. 2008 9:07
Tak se mi zda...

Tak se mi zda, ze zurnalistiku opravdu studuje jen ten nejvetsi odpad, co se nikam jinam nedostane... Jedine, co se po nich chce, je aby ovladali svuj rodny jazyk, ale oni ani ten nezvladaji. Duchodce z Vysociny mel asi pravdu... (Y) Navrhuji zopakovat 1. stupen zakladni skoly! 

0 0
možnosti

Lea

20. 8. 2008 13:49
Re: Tak se mi zda...

Problém je dnes v tom, že se do žurnalistiky (a nejen do ní) vrtají i lidé, kteří nejenže jí nestudují a ani nestudovali, ale dokonce nemají ani střední školu (v případě bulvárních plátků). Pak ty články v novinách vypadají tak jak vypadají. U lidovek mě to zaráží. Myslela jsem, že zaměstnávají korektory.

0 0
možnosti

JJ

20. 8. 2008 4:07
STAĎTE SE! Vaše neznalost

absolutně základních pravidel české gramatiky je už odporná! Když jste takoví hlupáci, tak si aspoň zaplaťte důchodce, který Vám bude dělat korektury. Uvědomte si, že toto jméno nosily noviny Karla Čapka, Eduarda Basse a dalších mistrů pera!

0 0
možnosti

Milan

19. 8. 2008 23:34
shoda podmětu s přísudkem

Basketbalistky skončili - prohrály - na víc neměly. To je myslím tak 3.třída základní školy. Když už mají LN tak vzdělané redaktory, mají to po nich vychytat jazykoví korektoři. Nebo už  jsou zrušení? Word sám všechno neuhlídá !

0 0
možnosti

Milan

19. 8. 2008 23:37
Re: shoda podmětu s přísudkem

Jo pardón, to je ČTK, omlouvám se tedy sportovním redaktorům LN, ale jazykovým korektorům LN už ne, ten gól je taky jejich.

0 0
možnosti