Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Bokroš ve Vítkovicích končí

Sport

  14:09
OSTRAVA - Hokejový trenér Ernest Bokroš ve Vítkovicích po sezoně skončí. Kouč s mužstvem dohraje aktuální extraligový ročník, ale odnové sezony počítá vedení ostravského klubu s jiným trenérem, jehož jméno zatím tají.

Bokrošova mise ve Vítkovicích byl krátká a neúspěšná. foto:  Tomáš Krist, Lidové noviny

Bokroš přišel do Vítkovic v lednu místo odvolaného Miroslava Fryčera, ale tým se mu nepodařilo dostat do play off. "Už nyní je jasné, že pan Bokroš nebude po vzájemné dohodě pokračovat. Dokončí tuto sezonu, ale pak přijde změna," řekl pro vítkovický web generální manažer František Černík. O možných nástupcích se zatím jen spekuluje. Podle některých zdrojů by se celku v létě mohl ujmout reprezentační trenér Alois Hadamczik, ale na konkrétní jména ve věci hráčských i trenérských změn vyhlásily Vítkovice embargo.

"Všichni hráči a trenéři jsou pod smlouvami do 30. dubna a mezi kluby existuje dohoda nejednat ani s hráči, kteří jsou v současnosti pod smlouvami. Samozřejmě, že nějakou představou disponujeme, ale takové informace nelze publikovat," uvedl Černík.

Autor:

Single máme s miminkem ze spermabanky: Jak to funguje?
Single máme s miminkem ze spermabanky: Jak to funguje?

Zuzana Bergrová, bývalá vrcholová sportovkyně, si pro svého syna doběhla do spermobanky. O životě single mámy píše úspěšný blog „Plody dna: Příběhy...