Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Brno zchladilo Viktorii Žižkov

Fotbalisté Viktorie Žižkov po nečekaném triumfu na hřišti Mladé Boleslavi vystřízlivěli. Ligovému nováčkovi zkazilo ve druhém kole domácí premiéru Brno, které v divoké přestřelce zvítězilo 4:3.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jindřich

12. 8. 2007 20:03
Jsem zklamán

Projížděl jsem okolo. Podle houfu černooděnců před obvodní úřadovnou jsem si myslel, že policie zajišťuje důkazy o korupci na Úřadě MČ Praha 3.  A ona jenom zajišťovala, aby si rowdies nedali na budku.

Jestli dobře rozumím tomu mudrlantovi MM, pak jim tam ty banány nasázel Jirka Puchejř osobně.  A  to přestože musí být dost ztracený v překladatelce.

0 0
možnosti

Major Milda

12. 8. 2007 15:18
Brno jde příkladem i ostaním městům a ukazuje že když z radnice vypadnou modří šibalové a primátorem se stane sociální demokrat je to ku prospěchu občanům

No ještě aby rudé Brno nedalo modrém Pražákům na (Y)

0 0
možnosti

Jarby

13. 8. 2007 10:17
Re: Brno jde příkladem i ostaním městům a ukazuje že když z radnice vypadnou modří šibalové a primátorem se stane sociální demokrat je to ku prospěchu občanům

Netahej ,prosím tě politiku do fotbalu....jsem fanda Brna od malička a spojovat úspěchy Brna se sociální demokracií ( nedej bože s jejich vůdcem ) mně nejen uráží , ale přímo sere.!!

0 0
možnosti